Bagdaddy Showcase: Shht + Bison Bisou + Raylin + Bagdaddy

  • Datum: 30-11-2017
  • Tijd: 20:30
  • Voorverkoop: €6
  • Aan de deur: €9

De Label-night van Bagdaddy komt naar de Hall met strakke grooves, stevige rock/post-punk & hardcore ‘straight from the barn’!

Bagdaddy, geboren in Bagdad & opgegroeid in Nederland, is geen onbekende in de muziekwereld. Ze is labelbaas van haar eigen ‘middle-finger-movement’ Bagdaddy Records & boeker bij ‘t Stroomhuis. In deze creatieve broeiplaats ontstonden ook haar eerste liedjes, die ze in de zomer van 2016 opnam met Cairo Liberation Front-producer Yannick Verhoeven.

Shht speelt een eclectische mix van rock met strakke grooves en dartel gebeuk. Denk aan een stevige portie rock, gemixt met synthesizers en invloeden varierend van the Beatles tot Kanye West. Shht is eigenwijs, eigen en uniek. Hun liveshows zijn een energieke ervaring balancerend tussen aardbevingen in Haïti en drugs pakken op een kermis.

Bison Bisou (FR) maakt een mengeling van math rock en post-punk, overgoten met een laagje noiserock wat de uitkomst energiek, scherp en op sommige momenten gewoonweg lekker vuil laat klinken!

Raylin was de eerste release op Bagdaddy Records, genaamd ‘Hardcore Straight From The Barn’. Ergens tussen brutaal en hilarisch in, trappen de jongens uit boerengaten Lierop en Mierlo de Nederlandse hardcore scene recht in de ballen – zoals het hoort -, maar dat begrijp je pas als je ze ooit live hebt gehoord.

Voorverkoop: €6,-
Deurverkoop: €9-

Start typing and press Enter to search