Ballada Tour EU

  • Datum: 22-09-2017
  • Tijd: 20:00

Avond gevuld met keiharde rap acts recht uit Polen. Een lading hiphop zoals je het kent maar dan in een andere taal. Dit hoef je echter zeker niet te beschouwen als een taalbarrière. Het verlegt enkel de manier waarop je naar een rapper’s flow luistert en misschien steek je wat meer Poolse woordjes op dan alleen kurva. Kom erachter hoe ze hiphop aanpakken in het Oosten van Europa, hiphop kent geen grenzen.

Programma:

DUDEK P56

Dudek P56, eigenlijk Łukasz Dudziński, ook bekend als Dudek RPK RPK en DDK is Poolse rapper, een vertegenwoordiger van de hoofdstroom van de straat rap. Lid van meerdere collectieven en al in de game sinds 2005 met maar liefst zeven albums op zijn naam inclusief solo-albums. Check hieronder de track om een idee te krijgen van zijn harde stijl.

TPS / zdr

TPS ZDR is een rapper van groot kaliber. Hij brengt rauwe donkere tracks uit en begeeft zich in meerdere formaties. Zijn muziek doet het goed in Polen en zet youtube videos neer met miljoenen views.

ŻARY JLB / Hemp Gru

Hemp Gru is een hiphop band die zijn debuut maakte in 1998. Wederom heeft deze act meerdere miljoenen hits op hun nummers. Ze maken suggestieve muziek en zullen zich in Nederland helemaal op hun plek voelen. Check maar.

verder

DJ PushHer
Maniak A.P

Ticket info volgt.

Start typing and press Enter to search