Algemeen

Hall of Fame is een cultuurfabriek opgericht door Tilburgse jongeren. Door verschillende subculturen in de stad samen te brengen, zorgt Hall of Fame ervoor dat jongeren elkaar stimuleren en ontwikkelen. Dat bereikt de organisatie door het faciliteren en organiseren van een uitgebreid aanbod van activiteiten, concerten en evenementen. Hall of Fame wil jongeren en beginnende organisaties de kans geven hun dromen te verwezenlijken door steun, ruimte en creatieve hulp te bieden. Een voorbeeld hiervan is het project Wie Wil Jij Zijn?

De cultuurfabriek beschikt onder meer over podia waar wekelijks verscheidene culturele- en muzikale evenementen worden aangeboden voor een divers aantal doelgroepen. Hall of Fame organiseert zelf een uitgebreid scala aan activiteiten maar biedt jongeren en beginnende organisaties ook een kans om iets moois neer te zetten. Het aanbod vind je in de Agenda.

Cultuur fabriek Hall of Fame
Burgemeester Brokxlaan 6
5041 SB Tilburg
Nederland

T 013 – 460 07 43
(Bereikbaar op  dinsdag t/m vrijdag 10:00 – 17:00 uur)
E info@hall-fame.nl

Bij de Hiphopfactory kun je deelnemen aan uiteenlopende danslessen. Voor elke leeftijdscategorie zijn er lesgroepen. Ook als je dansruimte zoekt kun je bij de Hiphopfactory terecht.

Hall of Fame beschikt over vier ruimtes die zijn ingericht voor bandrepetities of muziekles. Elke ruimte beschikt over een zanginstallatie, drumstel en gitaarversterkers.

Daarnaast helpt Hall of Fame graag mee met de ontwikkeling van een unieke bedrijfsactiviteit. Voor zowel bedrijfsborrels, presentaties, conferenties, debatavonden, concerten of andere evenementen kan je terecht bij Hall of Fame. Voor meer informatie over de ruimtes en een contactformulier klik je op Verhuur.

De openingstijden vindt u onderaan de pagina.

 

Download hier de pers kit van Hall of Fame.

Word vrijwilliger bij Hall of Fame!

 

 

Workshops, cursussen & kinderfeestjes

De Hall of Fame biedt een uitgebreid assortiment van workshops en cursussen aan voor scholen, particulieren en bedrijven. Perfect voor bedrijfsuitjes, kinderfeestjes, vrijgezellenfeesten en al uw andere feesten en partijen.

De workshops zijn ook te combineren in verschillende arrangementen. Een vergadering in een van onze zalen met daarna een workshop Djembé en als afsluiting een borrel in ons café, om maar een voorbeeld te noemen.

Of een kinderfeestje waarbij je les krijgt van een professionele skater en de rest van de dag in het park kan blijven oefenen. Of je maakt een graffiti of oefent met je vrienden breakdancen of beatboxen of rappen… er is van alles mogelijk.

Graag komen wij met u in contact om de mogelijkheden te bespreken dus laat je email en telefoonnummer achter in het contactformulier.

Ruimte verhuur

De Hall of Fame is gesitueerd in een van de oude gebouwen in de Spoorzone in Tilburg. Het gebouw heeft een oude, rauwe, industriële uitstraling.  In het gebouw hebben we zelf twee houten skateparken getimmerd en hebben we een ruime foyer voorzien van treinbankjes en andere spoorweg elementen. Het is stoer en uitdagend. Als u op zoek bent naar evenement op een unieke locatie, kijk dan zeker even bij ons!

Conferenties & Brianstormsessies
Wij helpen graag mee met de ontwikkeling van een unieke bedrijfsactiviteit. Het junior skatepark is zeer geschikt te maken voor conferenties tot 300 personen. Het wedstrijdpark bied een uniek landschap waarin brainstormsessies bijzonder kunnen zijn.

Concerten & Evenementen
In de concertzaal en foyer zijn er de hele week muzikale en culturele programma’s. Graag ondersteunen wij jonge organisaties bij het opzetten van een evenement.

Fotoshoots & Trouwreportages
Bijna het hele gebouw is geschikt om mooie foto’s te maken. Graag helpen wij bij trouwerijen of andere speciale foto-gelegenheden.

Graag komen wij met je in contact om de mogelijkheden te bespreken dus laat je email en telefoonnummer achter in het contactformulier.

Locatie