Kinderfeestjes

Wil jij een origineel verjaardagsfeest? Of heb je een mooi rapport gehaald? Hall of Fame & Ladybird Skatepark organiseren spetterende kinderfeesten voor jong en oud.

Skateboarden

Nog mooier dan skateboarden, is skateboarden met vrienden. Dus: vier je verjaardagsfeest in Ladybird Skatepark en laat al je vrienden die niet skateboarden, kennismaken met de plank op wielen. Wie weet blijken ze er talent voor te hebben en worden ze net zo enthousiast als jij. En zo niet: dan weet je dat ook weer.

Een verjaardagsfeest begint standaard met een uur les van een ervaren skateboarder. Zo kan iedere deelnemer daarna vrij skateboarden op een veilige manier en naar eigen kunnen. Voor alle leeftijden en minimaal zes deelnemers.

Na de workshop mag iedereen blijven hangen in het skatepark om te chillen of nog wat vrij te skaten. Ook bestaat de mogelijkheid om naderhand frietjes of pizza te blijven eten.

Bescherming dient men zelf mee te brengen, eigen bescherming past beter en daarnaast beschikken wij maar zeer beperkt over beschermende materialen.

Tarieven

Skateboarden

€ 13,50 per deelnemer (optioneel huur skateboard € 3,00)

Aanvraag kinderfeestje

Invulformulier aanvraag kinderfeestje
  • :