Scholentoer

Om de visie van de Hall of Fame nog verder uit te dragen bundelen deze drie welbekende gezichten hun krachten en gaan zij samen op de inspiratie tour. Dit door het geven van semi seminars aan jongeren op lokale middelbare scholen, MBO’s en HBO’s. De boodschap die ze uit willen dragen is dat je toekomst voor het grijpen ligt, dat succes niet perse hoeft te komen in de vorm van je achternaam op een Barcelona shirt of een track die Drake of J.Lo featured. Dromen is goed en the sky is the limit, maar deze mannen gaan er een hele realistische draai aan geven zodat die dromen en sky net wat dichterbij zullen lijken.

De les zal worden gegeven door Mike Dobber (programmeur Hall of Fame & cassette label eigenaar Barreuh Records), Joep Schmitz (hoofd marketing Hall of Fame & artiest) en Max de Beijer (oprichter hiphopplatform To The Max en manager van verschillende hiphopartiesten).

Zie je deze mannen wel voor jouw klas staan, neem dan contact op met joep@hall-fame.nl en word onderdeel van hun scholentoer.

Start typing and press Enter to search