Vertrek Cees Thomassen als directeur Hall of Fame

Directeur Cees Thomassen neemt in het najaar afscheid van de Hall of Fame.

Cees Thomassen (40) stond zes jaar aan het roer van de Hall of Fame. Onder zijn leiding en met de steun van externe partners, medewerkers en vrijwilligers, groeide deze cultuurfabriek uit tot een centrum voor Urban Sports & Culture. Cees zette zijn schouders onder de verhuizing naar de Spoorzone en de professionalisering van de organisatie. Cees Thomassen vindt dit een mooi moment om te stoppen: “Ik heb vol overgave bereikt, wat er op mijn ‘lijstje’ stond. Nu ga ik rustig op zoek naar een nieuwe uitdaging.”

Met het Ladybird skatepark, de Hiphopfactory, het podium en de repetitieruimtes is de Hall of Fame een begrip geworden in het sociale en culturele landschap van Tilburg. Er wordt volop samengewerkt met partijen in de stad en het aantal bezoekers en programma’s is flink gegroeid. Bovenal is de Hall of Fame een plek voor experiment en ontwikkeling. Een plek waar mensen in vrijheid zelfvertrouwen verwerven en samen het beste uit elkaar halen.

Thomassen kijkt terug op veel hoogtepunten: “tijdens Koningsdag 2017 werd de Hall nog bezocht door het koninklijk paar. Een ander hoogtepunt was natuurlijk het NK skateboarden in 2016, het grootste skateboard event ooit in Nederland. Andere top-momenten waren de TV opnames van K3 en de samenwerking met festivals in de Spoorzone, zoals Woo Hah!, Festival Mundial en de European Social Innovation week.”

Het bestuur van de Hall of Fame gaat op zoek naar een opvolger. Ook de nieuwe directeur wacht een aantal belangrijke uitdagingen, met name waar het gaat om financiële duurzaamheid en huisvesting. Nog dit jaar moet helder worden óf en hoelang de Hall of Fame op de huidige locatie kan blijven zitten.

Namens het bestuur van de Hall of Fame,
Chris van Looij, voorzitter

Start typing and press Enter to search