BENTE + AISHA.
BENTE + AISHA.
BENTE + AISHA.
BENTE + AISHA.
BENTE + AISHA.

BENTE + AISHA.

Concert

Multitalent Bente komt naar de Hall of Fame om maar lieft twéé shows te spelen in een intieme, coronaproof huiskamer setting.

Datum20-02-2021
Tijd20:30
REGULAR20,00
Uitverkocht
Facebook event

Bente Fokkens schrijft en performt al sinds haar elfde, wat resulteerde in de documentaire ‘Bente’s stem’ en meerdere optredens bij De Wereld Draait Door, waar ze op twaalfjarige leeftijd al te zien was met een zelfgeschreven liedje. Ook werd ze 3FM Talent en ontwikkelde ze zich als professioneel actrice. Deze twee passies wist ze ook succesvol te combineren; haar track 'Days of Old', soundtrack van de film 'Kappen!' waar ze de hoofdrol in vertolkte, werd maar liefst meer dan 4 miljoen keer beluisterd op Spotify. Ook was ze te zien in 'Misfit' en in de hit-serie 'Soof 2’. In 2019 gaat het roer om. Bente gaat muziek schrijven in het Nederlands en tekent bij Top Notch. De liefhebber kon haar in deze nieuwe topvorm al ontdekken op Dave Budha’s album ‘Mooie Droom’. De EP 'Liefste, Ken Je Mij' is slechts het begin van haar nieuwe muzikale reis.

De supportact van Bente is AISHA. Samen met haar band creëert AISHA. vanaf de eerste klank een intieme sfeer.

Haar eerlijke Nederlandse teksten, frisse R&B en Pop sounds en pure stem nemen je voor even mee in haar wereld.
In haar teksten beschrijft ze haar momenten van onzekerheid, verdriet en de liefde in zijn mooiste en lelijkste vorm.

AISHA. groeide op met Soul-, Pop-, R&B- en Funkmuziek. Artiesten als Mariah Carey, Stevie Wonder en Incognito legden de basis voor haar muzikale ontwikkeling. Op 11-jarige leeftijd deed zij mee aan The Voice Kids. Gedurende haar tienerjaren stond zij op diverse podia, waaronder AHOY en de Heineken Musical Hall. Door deze ervaringen wist AISHA. zeker dat ze van haar passie haar beroep wilde maken. Na haar Havo-opleiding startte AISHA. op 17-jarige leeftijd dan ook meteen aan de Rockacademie in Tilburg. Momenteel zit ze in haar 3de jaar en timmert ze hard aan de weg.


Tickets: €20,- (2 zitplaatsen/personen)
tickets show 1 (19:30 - 21:00): bit.ly/BenteShow1
tickets show 2 (21:30 - 22:45): bit.ly/BenteShow2