DOCK FEST #2
DOCK FEST #2
DOCK FEST #2
DOCK FEST #2
DOCK FEST #2

DOCK FEST #2

Concert

Dock Zuid presenteert DOCK FEST #2 in de Hall of Fame, Podium Bloos (Breda) & Pier15 (Breda).


Ook bij de tweede editie van het festival staan Brabantse makers centraal. Voor deze editie slaat Dock Zuid de handen ineens met PIER 15 Skatepark, Podium Bloos en Hall of Fame voor een festival rondom de Brabantse hiphop en urbanscene.

Op donderdag 28 november staat Maydien met zijn prikkelende mengsel van elektronica, soul en hiphop bij Podium Bloos. De Brabantse rapper stond als voorprogramma al bij artiesten als Anderson.Paak, JayZ en Snoop Dogg. Eerder trapt Qube af met kunstige Nederlands lyrics. De avond wordt afgesloten door DJ en producer Paquito Moniz. Zijn sets zijn verrassend en gevarieerd; verwacht een mix van hiphop, funk, r&b, afrobeats, mellow vibes, UK funky, instrumentale beats en eigen edits.

Op vrijdag staat Georgios Lazakis centraal in de Tilburgse Hall of Fame. Multitalent Lazakis is rapper, producer, matchmaker, en oprichter van School of HeART Knocks. Niet voor niets staat hij in de Kleurrijke Top 100, dé lijst van invloedrijke Nederlanders. Voor deze avond heeft hij een fascinerend gezelschap van muzikanten, zangers en rappers om zich heen verzameld, waaronder een koor en Griekse muzikanten Demis en Enrikos. De Tilburgse avond wordt geopend door rapper Nobinh.

Op zaterdag 30 november wordt Dock Fest #2 afgesloten in Breda. Deze avond opent rapper Reigno bij Pier15 Skatepark voor toetsentovenaar Niels Broos. Broos groeide op in het Brabantse Heusden, tourde met Binkbeats en Jameszoo en bracht eigen muziek uit op Alpha Pup Records (Flying Lotus). De afsluiting van het festival wordt gedaan door oud-Kyteman Orchestra frontman Pax the Humanoid. Pax maakt poëtische verses omlijst door bevrijdende reggae, en funky beats, met als belangrijkste ingrediënten wilskracht en volharding.


Voor meer informatie zie:
www.dockfest.eu