FRESKU + Support
FRESKU + Support
FRESKU + Support
FRESKU + Support
FRESKU + Support

FRESKU + Support

Concert

YES! Wij zijn helemaal hyped om jullie te laten weten dat Fresku op 3 maart onze nieuwe zaal gaat veroveren. In 2021 heeft hij zijn nieuwe album: ''In De Lucht (deel 1)'' gedropt. Dit album gaat over intuïtie. Over het gevoel hebben dat er iets in de lucht hangt, en niet precies weten wat eruit gaat komen.
Wij weten in ieder geval wel wat er uit dit concert gaat komen: Een supervette avond waar je echt bij moet zijn!
Datum03-03-2023
Tijd20:30
REGULAR21,00
FREE0,00

Fresku bracht eind 2008 het nummer Brief Aan Kees uit, gericht aan Kees de koning, wat hem in 2009 een contract opleverde bij Top Notch. In 2010 verscheen zijn debuutalbum Fresku, waarop in 2012 het album Maskerade volgde. Beide albums werden verkozen tot beste album bij de State Awards. Zijn derde album Nooit Meer Terug verscheen in 2015.

Fresku had het gevoel dat hij niet alles kwijt kon met muziek en debuteerde in 2016 als cabaretier in zijn one-man show: Welkom bij de Fresku show. Samen met Mani bracht hij vervolgens in 2017 het gezamenlijke album Juice uit. Vorig jaar nam hij een track op voor zijn pasgeboren, zieke zoontje Rayaan. Dit nummer maakte hij samen met Janne Schra en is ook te horen op In Het Diepe. Op 26 oktober 2021 is zijn nieuwe album genaamd: ''In De Lucht (deel 1)'' uitgebracht. Dit album gaat over eigen intuïtie en wat er in de lucht hangt, en niet precies weten wat eruit gaat komen.

In 2022 was Fresku voor 5 mei uitgekozen tot ambassadeur van de vrijheid. Hij trad op in Utrecht, Den Haag en sloot af met een concert aan de Amstel, onder begeleiding van het Philharmonie orkest. In juni van dit jaar keert Fresku terug met een clubtour, waarbij hij langs vijf poppodia zal gaan. 

 

Deuren 19.00

Start programma: 20.00

Tickets: €21,- incl. servicekosten

LEES MEER OVER DE VERTRAGING VAN ONZE CONCERT ZAAL