FRESKU + Support (Dit evenement wordt veplaatst)
FRESKU + Support (Dit evenement wordt veplaatst)
FRESKU + Support (Dit evenement wordt veplaatst)
FRESKU + Support (Dit evenement wordt veplaatst)
FRESKU + Support (Dit evenement wordt veplaatst)

FRESKU + Support (Dit evenement wordt veplaatst)

Concert

DISCLAIMER: 

LET OP!! Dit evenement wordt verplaatst naar een andere datum wegens vertraging in de oplevering van onze nieuwe concertzaal. Dit betekent dat ons programma van september t/m december geannuleerd of verplaatst gaat worden. Wij balen hier enorm hard van, maar helaas hebben wij momenteel geen invloed op deze situatie en kunnen wij het proces ook niet versnellen. Wij werken er hard aan om een nieuwe gepast datum te vinden voor dit evenement. Als je een ticket voor dit evenement hebt gekocht kan je een refund aanvragen of je ticket behouden voor de nieuwe datum van het concert, indien van toepassing. Nadere informatie over het aanvragen van een refund en andere zaken staan in de mail die je in de loop van de komende weken van ons krijgt. Nogmaals onze oprechte excuses en bedankt voor je begrip. Voor actuele informatie, houdt onze socials en deze website goed in de gaten.  

Na een lange verbouwing zijn we terug met een nieuwe en grotere zaal. Dit gaan we vieren met een legendarische openingsmaand in september vol met sicke shows. De eerste artiest is bekend: Brabantse legende Fresku komt op 10 september onze kersverse zaal afbreken.  

Datum10-09-2022
Tijd20:00

Fresku bracht eind 2008 het nummer Brief Aan Kees uit, gericht aan Kees de koning, wat hem in 2009 een contract opleverde bij Top Notch. In 2010 verscheen zijn debuutalbum Fresku, waarop in 2012 het album Maskerade volgde. Beide albums werden verkozen tot beste album bij de State Awards. Zijn derde album Nooit Meer Terug verscheen in 2015.

Fresku had het gevoel dat hij niet alles kwijt kon met muziek en debuteerde in 2016 als cabaretier in zijn one-man show: Welkom bij de Fresku show. Samen met Mani bracht hij vervolgens in 2017 het gezamenlijke album Juice uit. Vorig jaar nam hij een track op voor zijn pasgeboren, zieke zoontje Rayaan. Dit nummer maakte hij samen met Janne Schra en is ook te horen op In Het Diepe. Op 26 oktober 2021 is zijn nieuwe album genaamd: ''In De Lucht (deel 1)'' uitgebracht. Dit album gaat over eigen intuïtie en wat er in de lucht hangt, en niet precies weten wat eruit gaat komen.

In 2022 was Fresku voor 5 mei uitgekozen tot ambassadeur van de vrijheid. Hij trad op in Utrecht, Den Haag en sloot af met een concert aan de Amstel, onder begeleiding van het Philharmonie orkest. In juni van dit jaar keert Fresku terug met een clubtour, waarbij hij langs vijf poppodia zal gaan. 

 

Deuren 19.00

Start programma: 20.00

Tickets: €21,- incl. servicekosten

LEES MEER OVER DE VERTRAGING VAN ONZE CONCERT ZAAL