Gotu Jim + support
Gotu Jim + support
Gotu Jim + support
Gotu Jim + support
Gotu Jim + support

Gotu Jim + support

Concert

“Ik werd wakker, heb weer ** veel geblowd,” al luidt de iconische openingszin waarmee Gotu Jim eind 2017 groot succes boekte op Soundcloud.

Datum21-11-2019
Tijd20:00
REGULAR10,00

De sympathieke zingrappende student
had je favoriete kleinzoon kunnen zijn, ware het niet dat er zulke uitzinnig vulgaire teksten uit zijn mond komen. Gotu Jim –vrij vertaald uit het sranang; Gouden Jim– heeft eind vorig jaar
zijn debuut, Tweede klas EP uitgebracht op Burning Fik: het spiksplinternieuwe label van Faberyayo en Abel. Nu gaat hij op tour en ook Tilly moet er aan geloven!

Jim wilde zelf dat zijn track Tweede Klas Shit nooit online werd gegooid, maar daar dachten zijn vrienden anders over. Dat is maar goed ook, anders had Abel (rapper en platenbaas van Burning Fik) hem misschien nooit gevonden.

De muziek die Jim schrijft gaat over een levensstijl, die van een jonge god in de stad. Uiteindelijk zijn het allemaal ervaringen van Jim zelf of die van anderen. Maar wel van mensen die dichtbij me staan. Hij noemt zijn producer ook wel “de onzichtbare helft van mij”, omdat ze elkaar perfect aanvullen.

Support door Suilju & Baby Boys

Voorverkoop: €10,-

TIME TABLE:
20:00 Suilju
20:45 Baby Boys
21:00 Gotu Jim
21:45 Suilju