H_U_T._ Releaseparty
 H_U_T._ Releaseparty
 H_U_T._ Releaseparty
 H_U_T._ Releaseparty
 H_U_T._ Releaseparty

H_U_T._ Releaseparty

Concert

Op 3 februari kunnen jullie weer helemaal uit je plaat gaan op de dansbare DIY proto-punk van H_U_T._  En dit wordt een hele speciale show want op die dag vieren wij de release van hun eerste album! Daarnaast zal Prey en De Kraters deze avond helemaal compleet maken.

Datum03-02-2023
Tijd20:30
REGULAR11,00

๐—›_๐—จ_๐—ง._ 
De dansbare DIY proto-punk van H_U_T._ is ontstaan uit langdurige krautrock jams en een voorliefde voor de performatieve aspecten van taal. Tijdens optredens ontstaat er een mix van rare maatsoorten, improvisatie, sugarpop en no-wave composities met weirde effecten. Het is alsof de Happy Mondays op roadtrip zijn geweest met Jefferson Airplane. En samen hebben ze geluisterd naar een album  van CAN in een te kleine Jeep. 

 
๐—ฃ๐—ฟ๐—ฒ๐˜†
Het is halverwege 2019 als in Tilburg PREY verrijst, tijdens een uit de hand gelopen editie van Humanimaal festival in het skatecafรฉ van de Hall Of Fame. Daar en dan heft het gezelschap het glas om zonder vastomlijnde ideeรซn een nieuwe band uit de grond te stampen. Denk aan rauwe garage, overgoten met een flinke scheut punk. De leden verdienden hun sporen verdienden in bands als Tarantino, Razorblade, The Cosmosians en Angstgegner.
 
๐——๐—ฒ ๐—ž๐—ฟ๐—ฎ๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐˜€
De One Man Synth Band De Kraters is gewijd aan de gouden eeuw van analoge elektro. Op een stel klassieke machines mixen ze explosieve synthpunk met rauwe Italo.
 
Launch murf/murw zine no.11
 
Murf/Murw is op zoek naar Harmony Korine's perfecte roze en Yves Klein's perfecte blauw, we gaan dit alleen nooit vinden, want we zijn een zine van vlees en bloed. Als diskjockeys op papier proberen we samen met andere grootheden een stokje te steken voor de opmars van de suffe cyber mentaliteit. Naast de albumrelease van H_U_T._ lanceert Murf/Murw alweer de elfde editie!! Met in deze editie een flinke portie reacties op de thema's; Fernweh en Madonna.
 
DJ Krikkrak
Deze dj uit Eindhoven draait een eclectische mix van experimentele, noisy, nowavy, electro, punky en absurdistische muziekstijlen. Wanneer u luistert naar KrikKrak, maak dan uw kinderen wakker. Misschien leren ze wat.
 
DJ Subsidiejunk
Een self surprising intersubjective eclectic dj threesome wat uit kan breiden naar een groter dj geheel met freak jazz, krautrock en stoner.

 
DJ Check Bestanden & Baupoinier
Met hun minimale doorbraak in 2022 tijdens het murf/murw festival staan ze nu al voor de tweede keer in de Hall of Fame tijdens de albumrelease van H_U_T._. DJ Check Bestanden & Baupoinier zijn 40 jaar geleden naar de aarde gekomen voor de Minimale Synth, Dark Wave en EBM scรจne van Duitsland. Nadat we ons sinds die tijd in de luwte hebben gehouden om de allerbeste muzieksmaak te ontwikkelen, zijn we nu klaar om onze collecties aan de aarde te laten horen. 
 
 
 
DEUREN: 20:00
START PROGRAMMA: 20:30
TICKETS: โ‚ฌ11,00