Hang Youth // skatecafé
Hang Youth // skatecafé
Hang Youth // skatecafé
Hang Youth // skatecafé
Hang Youth // skatecafé

Hang Youth // skatecafé

Concert

Deze show is verplaatst van 26 november naar 1 april in het skatecafé van de Hall of Fame. Hang Youth houdt bewust het midden tussen een grappig kunstproject, een kwade tweet en een bloedserieuze punkband.

In 2020 brachten de Amsterdammers de albums BOEL AAN DE HAND en ALLES MOET BETER uit, met ultrakorte maar radicaal furieuze hardcore poppunk-beukers als 'WAAROM IS ALLES ZO KK DUUR?', 'IK GEEF EEN NIER VOOR GEEN RUTTE IV' en 'BELASTINGDIENST’. Uit de voegen barstend van sociale betrokkenheid voeren de jongens hun extreem anarchistische agenda door waar maar kan. Zo speelden ze meerdere primetime televisie en radiomomenten aan gort alswel een illegale bezetting van de Zuid As en ze zijn niet van plan daarmee te stoppen. Begin mei 2021 komt de nieuwe plaat HET K-WOORD’ uit, en als het kapitalisme daarna nog niet is gevallen, zal de band genoodzaakt zijn om nog meer albums uit te brengen.
 
Als support neemt Hangt Youth de illustere Zeldzame mee. Hij is very rare en ready 2 rumble.  Een erg zeldzame kans om tegen al je vrienden te kunnen zeggen dat je Zeldzame live hebt gezien voordat ‘ie rijk als een sjeik is.
 
Deuren open: 19:30u
Aanvang show: 20:30u