Humanimaal
Humanimaal
Humanimaal
Humanimaal
Humanimaal

Humanimaal

Concert

YES! Na een paar jaar afwezigheid is de vuigste underground hardcore punk avond van ’t zuiden weer terug! Op vrijdag 27 januari hebben we weer een paar van de hardste bands die momenteel actief zijn. Voor de laagdrempelige prijs van helemaal gratis word je deze avond platgespeeld door The Breed, Burning Kross, Cornered en Instructor. Ook kun je genieten van de visuele kunst van Trauma_Art_666. Kom af! 

Datum27-01-2023
Tijd20:30

INSTRUCTOR

De eerste show in Nederland van deze Brusselse band! Verwacht een gekke mix van classic New York Hardcore met een vleugje Oi! Tijdens Humanimaal zal hun nieuwste plaat Terror Zone net uit zijn op het Britse label Quality Control, dus dan weet je dat het echt goed is. We kijken ernaar uit om deze Cobra Jaune Skins eindelijk in Nederland te zien. 

 

CORNERED

Wist je dat BN'er Zanger Niley roots heeft in de hardcore scene? De jongens van Cornered zijn echte veteranen en staan al meer dan 10 jaar garant voor de echte Ljouwert hardcore. Meezingbare en moshbare songs, dus er mag gedanst worden. Fuck off!

 

BURNING KROSS

Iedereen die een beetje op de hoogte is van de huidige hardcorewereld weet dat België een goudmijn is van bands die snappen hoe 't moet: snel, boos en fucking hard. Burning Kross is een relatief nieuwe band waarvan de leden intussen wel gewend zijn om de Hall of Fame kapot te spelen. Hun oude bands Cheap Drugs, Permanent Debt en Gagged hebben we al eerder mogen ontvangen en daar voegen we op 27 januari graag Burning Kross aan toe.

 

THE BREED

De Neanderthalers zijn nog steeds onder ons en wat blijkt: ze spelen punk. Lompe riffs om je innerlijke oermens bij los te laten. De bandleden gaan al langer mee in de Brabantse scene en ken je misschien al van o.a. Pressure Pact en Raylin. Niet teveel nadenken; gewoon apenkooien.

 

1000 FACES OF JESUS BY TRAUMA_ART_666

Naast grensverleggende en lompe hardcore bands is er natuurlijk nog een element wat niet mag ontbreken op een Humanimaal event: beeldende kunst! Vincent Koreman begon al vroeg met pionieren in de AI-art, oftewel kunst gemaakt samen met kunstmatige intelligentie. Via verschillende programma's creëert hij duistere afbeeldingen met dreigende sfeer. Voor Humanimaal heeft hij een speciale serie gemaakt - 1000 Faces of Jesus - die de hele avond te zien zal zijn. En wees op tijd, want de eerste 25 bezoekers krijgen een limited edition zine van hem mee!

 

 

TIMETABLE

20:00 Deuren

20:30 THE BREED

21:15 BURNING KROSS

22:00 CORNERED

22:45 INSTRUCTOR

 

ENTREE = GRATIS