Humanimaal IV: Haemers // Pig Frenzy // Diss Guy

  • Datum: 05-10-2018
  • Tijd: 20:00
  • Gratis Toegang

Het Ladybird Skatepark skatecafé staat vrijdag wederom in het teken van Humanimaal, de vuigste underground (hardcore) punk avond van ‘t zuiden. Drie punkbands om je vingers bij af te likken, om je bier bij in de lucht te gooien en om je maat bij overeind te trekken in de moshpit.

HAEMERS
Woeste old school hardcore punk zoals alleen Belgen dat kunnen. Deze band met leden van o.a. Vogue, Hessian en Imaginary Dictionary is pas net bezig maar blaast nu al iedereen omver in België. Tijd om ze over de grens te halen!

Pig Frenzy
De ontdekking van 2018. Nadat deze Rotterdammers zelf hun (gestoord goeie) eerste EP op cassette uitbrachten zijn ze gelijk getekend bij het nieuwe Spazz Records, die in september een Pig Frenzy 7″ zullen releasen. Deze weirdo garage hardcore punk freakshow komt maar al te graag Tilburg bevuilen bij onze vierde Humanimale avond.

Diss Guy
Deze jonge Belgen zijn ontiegelijk boos en uiten dat met hun eigenzinnige stijl hardcore. Neem wat 80’s hardcore punk, een paar enorm groovy riffs en de intensiteit van die eerste paar Trash Talk- en Ceremonyplaten waar we allemaal weer terug naar verlangen; dit alles samenkomend in zo’n liveshow waarbij op het einde niemand meer op z’n benen kan staan. HARD!

Volg Humanimaal op Instagram en op Facebook om op de hoogte te blijven van ‘t fanzine, toffe kunstenaars en alles over de hardcore scene op dit moment.

Psst.. entree is pay what you want, dus support your locals!

Start typing and press Enter to search