Humanimaal VII
Humanimaal VII
Humanimaal VII
Humanimaal VII
Humanimaal VII

Humanimaal VII

Concert

Humanimaal is terug! In het Ladybird Skatepark skatecafé staan wederom een paar van de hardste bands op de vuigste underground hardcore punk avond van 't zuiden. Deze avond staat in het teken van de LP release van Pressure Pact, waarvoor zij een aantal vrienden en gelijkgestemden hebben uitgenodigd om iedereen omver te komen blazen. Met vier bands en twee kunst-exposities komt iedereen aan z’n trekken deze avond.

 

Pressure Pact
Deze Tilburg-Lierop alliantie zal intussen bij de meeste mensen hier wel bekend zijn. 80’s hardcore zoals ze ’t in Boston deden met wat Oi!-uitstapjes en moderne UKHC-invloeden. Deze avond wordt hun nieuwe album uitgebracht op LP (Wolves Of Hades Records) en op tape (Humanimaal) en dat vieren ze erg graag met al hun favoriete mensen in het skatecafé. WE AIN’T GONNA STOP, FUCK YOU.
Muziek

Raw Peace
Hardcore- en grindveteranen uit België (o.a. Reproach, Agathocles) hebben de handen ineengeslagen om de wereld te voorzien van pompende d-beats, vuile riffs en verhalen over de gruwelen van oorlog. Raw Peace live shows zien er meestal precies zo uit als de veldslagen die in hun nummers worden omschreven: “Senseless destruction, innocents die. Surrounded by death. Seas of blood. Another casualty. Insanity.”, klinkt als een goeie show!
Muziek

Hard Shoulder
Het nieuwste pareltje uit de Leeuwarden scene (Cornered, Bad Attitude, etc). Idioot lompe, ouderwetse hardcore met af en toe per ongeluk een veel te catchy oi!-hitsingle die zo de Top 40 (is dat nog een ding?) in had kunnen knallen.
Muziek

Azijnpisser
Nieuwe band uit Eindhoven met o.a. leden van Dirty Protest en Pressure Pact. Megasnelle hardcore die voorbij raast zonder aan catchiness in te boeten. Totale riffmachine!
Muziek

Nabbe Art/Tattoo Flash EXPO
Rob Nabbe is naast zijn werkzaamheden als muzikant (Blind To Faith, Lifespite) ook als tekenaar actief in de hardcore- en metalwereld en daarbuiten. Zijn art is te vinden op platenhoezen, posters, bandshirts en tegenwoordig zelfs op lichamen sinds hij als tattoo-artiest aan de slag is gegaan. Op deze avond zal een selectie van zijn tekeningen/tattoo flash/kunst te zien zijn in het skatecafé.
Instagram

Evi Mattijssen: Human Animals EXPO
Deze shows zijn meer dan alleen een band aan de ene kant en een sporadische concertbezoeker aan de andere kant. Deze community kan alleen bestaan doordat iedereen er integraal onderdeel van is. Tijdens de vorige editie van Humanimaal heeft fotografe Evi Mattijssen daarom portretten geschoten van de bezoekers om dit aspect van de scene in kaart te brengen en te documenteren. Deze portretten zullen vanavond gepresenteerd worden


TIMETABLE
20:00 Doors
20:30 Azijnpisser
21:15 Hard Shoulder
22:00 Raw Peace
22:45 Pressure Pact