Ian Sweet (US) + NORE
Ian Sweet (US) + NORE
Ian Sweet (US) + NORE
Ian Sweet (US) + NORE
Ian Sweet (US) + NORE

Ian Sweet (US) + NORE

Concert

Laat je op 18 mei onderdompelen in een betoverende melodische pop show van IAN SWEET

IAN SWEET
Onder de naam IAN SWEET bracht Jilian Medford haar derde album, Show Me How You Disappear, uit met invloeden van Coldplay en Young Thug. Dit album gaat over het vergeven van jezelf, het begrijpen van onopgeloste trauma en hoe je verder het leven oppakt na een lang een intensief genezingsproces.

Haar muziek vloeit als eb en vloed, met een soepele overgang switcht het van voedend en zacht naar een grunge, vervormd geluid. Ze haalt inspiratie uit methoden die ze met therapie geleerd heeft, zoals het herhalen van bepaalde patronen.

Fascinerend en duizelingwekkend, Show Me How You Disappear, is het verhaal van iemand die uit elkaar valt en zichzelf weer terug in elkaar zet. Het moment dat je in de spiegel kijkt en steeds opnieuw een mantra herhaalt en het eindelijk het kwartje valt. Om naar je reflectie te kijken, en je je eindelijk gezien voelt.

NORE
Alternatief maar knuffelbaar; het vijftal van de band NORE heeft het hart op de goede plek zitten. De muziek is als de ongemakkelijkheid van een 80’s familiefoto gemixt met de gezelligheid van een goed huisfeestje.

Met een mix van energieke en rustigere indiemuziek nodigt NORE de luisteraar uit om het leven in één optreden te doorlopen. Het ene moment dein je mee op een nummer over veldboeketten, en tien minuten later dans je met je buurman op een nummer over een mislukte relatie.

NORE is ontstaan vanuit frontvrouw Tes, die liever zelf Noor had geheten. Om deze pijn een beetje te verzachten, besloot ze haar band NORE te dopen.
De artworks van NORE leiden een eigen leven naast de muziek: eigenzinnig en gemaakt door Tes, die ook actief is op visueel gebied. De muziek van NORE gekoppeld met de artworks zorgt voor een uniek beeld waar niet omheen te lopen is.

Deuren: 20.00
Start programma: 20.30
Entree: €15,-