Jasha EP releaseparty // Skatecafé
Jasha EP releaseparty // Skatecafé
Jasha EP releaseparty // Skatecafé
Jasha EP releaseparty // Skatecafé
Jasha EP releaseparty // Skatecafé

Jasha EP releaseparty // Skatecafé

Concert

Op 28 mei komt opkomende Queer zangeres Jasha Eliane naar de Hall of Fame. 

Datum28-05-2022
Tijd20:30
REGULAR9,00

Over Jasha en haar nieuwe EP:

Op 13 mei komt de Queerpop EP ‘verlangend verdwaald’ van π•΅π–†π–˜π–π–† π•°π–‘π–Žπ–†π–“π–Š uit. Op de EP staan vijf nummers, over vier vrouwen die een rol speelden in het liefdesleven van Jasha. Het is een verhaal over verlangen, een ongezond patroon van telkens weer verlangen naar anderen, en daar langzaam verdwaald in raken. De melodramatische teksten bij het elektronische, energiek popgeluid vormen het geluid van Jasha. Jong, fris, en in het geval van Jasha, ook Queer.

Het schrijven van nummers als ‘Een moment voor mij’ en ‘Nu ben je weg’, was voor Jasha de manier om de pijn van haar ongezonde relaties te verwerken. ‘Omdat er toen niemand in mijn buurt was die door dezelfde shit heen ging’. Door deze persoonlijke tracks met anderen te delen, hoopt ze dat zij zich
minder alleen zullen voelen in die reis. ‘We doen het samen, en het is menselijk om een zoektocht te hebben in de liefde. Voor mij was dit een zoektocht in de liefde met vrouwen’.

Aan het einde van het schrijfproces voelt Jasha zich weer sterk en confident. ‘Het maken van deze EP was nodig om te verwerken, overal doorheen te gaan. Nu ben ik daaruit, en is het tijd voor mij, om te durven zijn wie ik ben.’ Het uitbrengen van ‘Verlangend Verdwaald’, is haar feestje. Dat viert ze op 27 mei op alle digitale platforms (Spotify, Apple Music, Deezer, etc.) en op 28 mei live in de Hall of Fame Tilburg. De kaartverkoop voor de live release show start begin april. Trek je glitterpak aan, dans met Jasha door je woonkamer en laat je pijn los.
Cause it’s our party, and we cry if we want to.

 

Deuren: 20.00

Start programma: 20.30

Tickets: €9,-