Kay Slice + Dragonfruit // Paradox
Kay Slice + Dragonfruit // Paradox
Kay Slice + Dragonfruit // Paradox
Kay Slice + Dragonfruit // Paradox
Kay Slice + Dragonfruit // Paradox

Kay Slice + Dragonfruit // Paradox

Concert

Verwacht scherpe flows, dansbare roots-omhelzende grooves, warme jazzy soul-akkoorden en futuristische synths. 

'Grooves from a hiphopkid with a Ghana soul'

De soulful hiphop geïnspireerd door acts zoals Anderson Paak en The Roots en afrobeat geïnspireerd door artiesten zoals Ebo Taylor en Fela Kuti. Zijn muziek is bezield. Het is het resultaat van een queeste naar zijn eigen ik, via zijn moeder- en vaderland Ghana. Kay Slice ziet muziek dan ook als de ideale vorm om dieper te connecten met zijn roots. De afrobeat vertegenwoordigt het deel van hemzelf dat hij alleen kende van de Ghanese verjaardagen, van de cd’s die zijn vader speelde. In zijn werk omarmt en toont hij zichzelf in alle facetten, en daarmee richt hij de spotlights op iedereen die net als hij het product is van meerdere culturen.

 

'Born out of a love for sample-hiphop and neo-soul'

Dat is de grondslag voor de Rotterdamse band Dragonfruit. De groep jonge Rotterdammers trekt al tijden (internationale) aandacht met hun mix van KAYTRA-esque club-bangers, Dilla-like beats en dromerige vocalen à la Mahalia, dus op 8 oktober hebben ze hun langverwachte debuutalbum ‘’Gears of the Giant Machine’’ uitgebracht! En dat vraagt natuurlijk om een feestje!

 

HALL OF FAME ON TOUR
Tijdens de renovatie/verbouwing van de Hall of Fame werken wij samen met verschillende partners in de stad, om zo toch nog een tof programma neer te zetten! In samenwerking met 013 presenteren wij deze show in de zaal van Paradox. 

Deuren: 19:00
Aanvang show: 20:00