Lingua Nada
Lingua Nada
Lingua Nada
Lingua Nada
Lingua Nada

Lingua Nada

Concert

“Lingua Nada is een band die…” en dan wat? Het is niet makkelijk om de hyperactieve, genre verbuigende sound van het uit Leipzig afkomstige trio te beschrijven. De live perfomances van het experimentele trio zijn als een sloopkogel, geverfd in een neon camouflage print: catchy, pijnlijk, zoet, bitter en hard.

Datum03-05-2020
Tijd20:30
REGULAR10,00

Lingua Nada navigeert zich door een Bermudadriehoek van tropische melodieën, noisy garage riffs en catchy hooks. Als geboren Parijzenaar en zoon van een Marokkaanse immigrant en Amerikaanse muzikant heeft zanger Adam Lenox flink wat te vertellen.  Zijn teksten gaan over cultuur en identiteit maar ook over inclusiviteit. Maar dat betekent niet dat hij van plan is je de les te lezen

En dan is er tot slot nog de groove. Zelfs na een derde ronde van zeven achtste noten op waltz beats vindt de band altijd nog hun weg terug naar de beat. Een math rock band met dyscalculie. Lang verhaal kort: Lingua Nada is een van de meest interessante en innoverende bands die de Duitse underground scene te bieden heeft.  

 

vvk 10
dvk 12,50
PIN-ONLY