Nestter Donuts (Dit evenement wordt verplaast)
Nestter Donuts (Dit evenement wordt verplaast)
Nestter Donuts (Dit evenement wordt verplaast)
Nestter Donuts (Dit evenement wordt verplaast)
Nestter Donuts (Dit evenement wordt verplaast)

Nestter Donuts (Dit evenement wordt verplaast)

Concert

DISCLAIMER: 

LET OP!! Dit evenement wordt verplaatst naar een andere datum wegens vertraging in de oplevering van onze nieuwe concertzaal. Dit betekent dat ons programma van september t/m december geannuleerd of verplaatst gaat worden. Wij balen hier enorm hard van, maar helaas hebben wij momenteel geen invloed op deze situatie en kunnen wij het proces ook niet versnellen. Wij werken er hard aan om een nieuwe gepast datum te vinden voor dit evenement. Als je een ticket voor dit evenement hebt gekocht kan je een refund aanvragen of je ticket behouden voor de nieuwe datum van het concert, indien van toepassing. Nadere informatie over het aanvragen van een refund en andere zaken staan in de mail die je in de loop van de komende weken van ons krijgt. Nogmaals onze oprechte excuses en bedankt voor je begrip. Voor actuele informatie, houdt onze socials en deze website goed in de gaten.  

Op 27 september verwelkomen wij misschien wel de meest bizarre artiest die de Hall of Fame ooit heeft ontvangen: Nestter Donuts. 

Datum27-09-2022
Tijd20:30

Uit Alicante/Barcelona in Zuid-Spanje komt de vreemdste, grootste en wildste Flamenco-Trash eenmansband ooit.

Geboren in 1993 in een flamenco-spelende familie van vrachtwagenchauffeurs, kwam hij in contact met Britse en Nederlandse toeristen die daar op vakantie waren. Geïnspireerd door hun muziek creëerde hij zijn merkwaardige mix van Flamenco-Trash.

Hij heeft door Spanje en de rest van Europa getoerd als eenmansband of als gastmuzikant van o.a. Suicide Generations. De passie voor muziek is door zijn ouders aan kleine Nestter doorgegeven toen hij een baby was. De tweelingbroer van Nestter moest voor een “echte” baan werken en Nestter was het zwarte schaap in de familie.

Op het podium is hij graag naakt, bespeeld hij de Maracas met zijn geslachtsdelen, en martelt hij zijn Flamenco-Trash gitaar als geen ander. Hij is wild, gek en hij is de enige Donut die zichzelf Nestter  mag noemen.

Laat Nestter Donuts je verleiden in de wereld van wilde, wilde Flamenco-Trash.

 

Deuren: 20:00
Start programma: 20:30
Tickets: €8

LEES MEER OVER DE VETRAGING VAN ONZE CONCERT ZAAL