Otto van Schirach en support
Otto van Schirach en support
Otto van Schirach en support
Otto van Schirach en support
Otto van Schirach en support

Otto van Schirach en support

Dansavond

IDM cultheld Otto Von Schirach komt naar Tilburg!

Otto Von Schirach (half Cubaans / half Duits) werd geboren in 1978 in de moerassige wereld van Little Havana, Miami. Tijdens zijn jeugd, beoefende zijn grootmoeder Santeria en witte magie, waardoor hij kennis maakte met het vreemde en het bizarre.

Hij groeide op luisterend naar miami bass, gore grind, gansta rap en afro cuban noise. In 1995 kocht Otto zijn eerste drumcomputer van een crackhead, twee straten van zijn moeders huis vandaan. Hij ontdekte meteen zijn passie voor 'grimy, diamond soaked kick drums door distorted fuzz muck'.

Neem earth wave, surf, electro, bass, tropical calypso, dubstep, broken noise, grind, IDM, folk, glitch, breakcore en orchestral gabber. Gooi dat in de mixer en Otto Von Schirach komt eruit met een magische supernova aan geluidsgolven. De rest is geschiedenis..

Staatseinde: Heel, héél, hééééél lang geleden landde een buitenaardse muzikale muziekcompagnie op aarde en besloot om zich in het mensenvolk te mengen en muziek te maken. Hun bezoek verlengde zich tot een blijvende residentie, sinds hun ruimteschip huiswaarts keerde. Ze specialiseerden zich in Neue-Niederländische Welle, die zich net als de Duitse grote broer laat inspireren door punk en new wave, wat uiteindelijk uitmondde in electroclash.

Raderkraft: Het eenkoppige Raderkraft uit Amsterdam is een synthesizer act die je met zijn sound meeneemt naar het Duitsland van begin jaren 80. Even koud als catchy, zijn liefde voor synthesizers gecombineerd met DIY spirit heeft geresulteerd in 2 EP's "Keine Richtung" en "Smart Control" waarvan de eerste is uitgebracht door Roxy legende Eddy De Clercq.

+ WirWar Dj's Stijn Selecter & WWWout

Voorverkoop: €13,50
Deurverkoop: €15,00
18+