PEER + Light by the Sea
PEER + Light by the Sea
PEER + Light by the Sea
PEER + Light by the Sea
PEER + Light by the Sea

PEER + Light by the Sea

Concert

Maak je klaar voor frisse catchy-poprock met een randje want PEER komt op 2 maart de Hall of Fame op zijn kop zetten!

Datum02-03-2023
Tijd20:30
REGULAR11,00

De van oorsprong uit Middelburg afkomstige band PEER speelt catchy pop-rock met een randje en haalt inspiratie uit bands als Nothing but Thieves en The Neighbourhood. Kort na het uitbrengen van hun debuut EP kreeg PEER aandacht op de nationale radio en speelden ze vele shows in Nederland en internationale shows in de UK en Azië. In 2019 verscheen hun eerste album en trapten uit Zeeland afkomstige band hun clubtour af in een uitverkochte bovenzaal van Paradiso.

PEER heeft de corona periode benut om nieuw werk te maken en brengt op vrijdag 21 oktober de nieuwe single ‘’Thinking About You'' uit. De single is de eerste in een reeks van 3 singles in aanloop naar een nieuwe EP die in 2023 zal verschijnen. In 2023 gaat de band op tour door Nederland, België en Duitsland.

Nummers afkomstig van de EP Mad For It! en het album Laughing About It Is Far More Exiting werden gebruikt in wereldwijde auto commercials voor Mini en Mercedes met in de hoofdrol veelvoudig formule 1 kampioen Lewis Hamilton. Tevens verschenen er twee nummers in de Japanse Netflix serie Terrace-House, en werd een nummer gebruikt in een commercial van sportmerk FILA.  

Light by the Sea komt naar de Hall om PEER te supporten! Zelf beschrijven ze hun stijl als de ''vergeten sound'' zoals Clannad, The Verve, Fleetwood Mac en Dead Can Dance. Kom dus sowieso even checken en geniet van folk rock, avant garde en new wave in een pakkende popsfeer.
 

 

DEUREN: 20:00
START PROGRAMMA: 20.30
TICKETS: €11,00