Personal Trainer
Personal Trainer
Personal Trainer
Personal Trainer
Personal Trainer

Personal Trainer

Concert

Al jouw favoriete indie bandjes in één = PERSONAL TRAINER! Op 2 februari komen zij de Hall of Fame veroveren met hun aanstekelijke energie, georganiseerde chaos en onvoorspelbaarheid! Na het uitbrengen van hun debuut-EP Gazebo op Holm Front in 2021, kondigde de band hun eerste volledige LP Big Love Blanket aan. Wat je kunt verwachten? Catchy refreinen, sterke teksten en gezonde dosis energie.

Datum02-02-2023
Tijd20:30
REGULAR13,00
Het Amsterdamse collectief Personal Trainer zoekt naar slimme manieren om de aangeboren vreugde van een band te verlengen, gewoon aansluiten en spelen. Willem Smit, de dirigent en cheerleader van de groep, begon de band als een ultieme liefdesbrief aan de levendige scene waarin hij zelf woont. Aanvankelijk betekende het het spelen van shows in geïmproviseerde line-ups, met individuen van verschillende niveaus, interesses en gevoeligheden. In het middelpunt van deze vluchtige energie omarmde Smit zijn rol als nar in de rechtszaal en zong hij zijn eigen liedjes als een verloren toerist op een karaokebuigmachine.
Personal Trainer-shows werden bekend als opzwepende rituelen, met nummers die min of meer klonken als al je favoriete indierock-sterren, gepropt in groots stralende poppsalmen. Een van de hoogtepunten in de vroege carrière van de band was een 24-uurs optreden in de legendarische Amsterdamse Paradiso.
 
 
De voorverkoop start op vrijdag om 10:00!
DEUREN: 20:00
START PROGRAMMA: 20:30
TICKETS: €12,00