Pils & Politics
Pils & Politics
Pils & Politics
Pils & Politics
Pils & Politics

Pils & Politics

Overig

Zin in een pilsje en wil je politieke partijen ontmoeten?
 Dat kan! De Hall of Fame doet dit jaar mee met de
Nacht van de stad. Op 28 september kun je in het
skatecafé op een laagdrempelige manier met
verschillende politieke partijen in gesprek gaan, onder
het genot van een biertje. Ook zal er een DJ aanwezig
zijn! Dussss genoeg redenen om te komen toch?

De tocht:
 
📍Gourmet Market Central Station
📍StadsCafé Market Central Station
📍Hall of Fame
📍Stoom 013
📍Café BrandPunt
📍Stadscafé Brick
📍Café Bakker
 
Op woensdagavond 28 september bruist de Tilburgse binnenstad. Tijdens de Nacht van de Stad loopt de stad over van muziek, theater, ontdekkingen, gesprekken en meer. Alle activiteiten zijn gratis en voor alle inwoners en geïnteresseerden toegankelijk. De Nacht begint om 19.30 en gaat door tot 22.30 uur op diverse locaties in de binnenstad. Iedereen is welkom!
 
Veelzijdig programma
Tijdens de Nacht van de Stad laat veelzijdig Tilburg zien wat het in de donkere uurtjes te bieden heeft. De aftrap vindt plaats om 19.30 uur op het Pieter Vreedeplein. Tijdens Tilburgs Talent @Pieter Vreedeplein laat lokaal talent hier de hele avond zien wat een muzikaal en cultureel rijke stad Tilburg is. Daarnaast biedt Tilburg LIVE een gevarieerd programma aan acts en artiesten in verschillende horecagelegenheden én in Boekhandel Gianotten. Wil je graag eens een drankje drinken met diverse lokale en provinciale bestuurders en actuele onderwerpen bespreken? Ook dat kan in de kroegen die meedoen aan Pils & Politics. Neem je liever een kijkje in het Paleis-Raadhuis? Via theater, muziek en ander talent hoor je in het Palace to be mooie verhalen uit de stad. Tot slot viert ook het 25-jarig Milieucafé de Nacht van de Stad mee. Dé plek om mee te praten over leefbaarheid en duurzaamheid.
“Op de Dag van de Stad bouwen we aan een ‘Stad voor iedereen’”, zegt burgemeester Theo Weterings. “Tijdens de Nacht van de Stad vieren we dit gedachtegoed. Een stad waar iedereen zich welkom voelt. We zijn er voor iedereen. En dat laten we zien met een avond vol ontmoetingen, entertainment en gesprekken. We nodigen alle inwoners van harte uit om ook te komen.”
 
Kijk voor het volledige programma van de Nacht van de Stad op www.nachtvandestad.nl
 
Dag van de Stad
De Nacht van de Stad is georganiseerd als voorprogramma van de Dag van de Stad, op 29 september in Spoorzone Tilburg. Iedereen is meer dan welkom: deelnemers aan de Dag van de Stad, maar vooral ook inwoners en bezoekers van Tilburg. Want Tilburg is een stad van iedereen. ‘Stad van iedereen’ is ook het thema dat dit jaar centraal staat op de Dag van de Stad: hoe zorgen we ervoor dat iedereen mee kan doen en gelijke kansen heeft? Hoe kunnen de grote fysieke opgaven in de stad hieraan bijdragen? Deze vragen en meer komen in een gevarieerd programma aan bod tijdens de Dag van de Stad. Een dag voor professionals, bestuurders, wetenschappers etc. uit het hele land, maar waar ook inwoners nadrukkelijk voor zijn uitgenodigd. Deelname is gratis. Aanmelden kan nog steeds via www.dedagvandestad.nl.
Kijk voor het volledige programma van de Dag van de Stad op www.dedagvandestad.nl