Planet Jungle & 2 Many Flavours (lady's invasion)

Dansavond

Deze editie nemen de dames het over, met in de main area vrijwel alle genres drum 'n bass; van liquid tot rollers, en van jump-up tot neurofonk en af en toe zelfs een flinke dosis jungle en crossbreed. In de foyer serveert 2 Many Flavours een flinke bak aan alternatieve dance, van electro tot dubstep en van breakbeat tot hiphop, met af en toe ook wat dub en reggae.

Datum15-11-2019
Tijd22:00
REGULAR9,99

Planet Jungle is het terugkerende drum 'n bass evenement van De Hall Of Fame in Tilburg. Deze keer nemen de dames het over op deze "lady's invasion" editie. In de main area komen bijna alle genres drum n bass wel aanbod, van liquid tot rollers, en van jump-up tot neurofonk en af en toe zelfs een flinke dosis jungle en crossbreed.

2 MANY FLAVOURS
(bass, dub, reggae, breakbeat, rave, hiphop, funk, electro, house, dubstep, (happy) hardcore, tekno)
TL-27
ROLY
SEB
MAXIMUS
VINIELS
POISON YVY
& more t.b.a.

Deze keer slaat Planet Jungle de handen ineen met de organisatie van 2 Many Flavours, zei zullen de foyer hosten. 2 Many Flavours is al meer dan 10 jaar het dance concept waar vooral de alternatieve dance stromingen aanbod komen, maar ook komen er af en toe dub, hiphop en regae plaatjes voorbij

De dj's zullen dan ook zorgen dat het je aan niets ontbreekt: van electro tot dubstep en van breakbeat tot hiphop, en van de allernieuwste dansvloer krakers tot de aller vetste classics. Dus zorg dat je vanavond geen minuut mist! Tot op de dans vloer...

De deuren gaan om 22:00 uur open aan de Burgemeester Brokxlaan 6 te Tilburg, een early bird heb je al vanaf € 5,99. De dag erna word de opmerking "daar had je bij moeten zijn" vaak gemaakt, so be there or be square.

Prijzen zijn inclusief service kosten
We zullen 50 tickets bewaren voor aan de deur.
De VVK stopt om 18:00 uur.

DOOR SALE € 12,50 (indien uitverkocht 50x)

Lockers €2,00 munt
WC: gratis