Planet Jungle 64: NYMFO & meer
Planet Jungle 64: NYMFO & meer
Planet Jungle 64: NYMFO & meer
Planet Jungle 64: NYMFO & meer
Planet Jungle 64: NYMFO & meer

Planet Jungle 64: NYMFO & meer

Dansavond

De kogel is door de de kerk! We hebben namelijk weer heel wat drum n bass artiesten op stapel staan voor de 17de verjaardag van Planet Jungle, het langstlopende drum n bass evenement van Noord Brabant!

Datum24-04-2020
Tijd22:00
REGULAR10,00

NYMFO (2 HOUR DRUM & BASS DJ-SET)
awards: best drum ‘n bass dj & producer
labels: RAM Records, Lowlands, Metalheadz, Dispatch

support:
TEDDIUS
SKENGA & LADYMISSDJ
VINIELS & MR CRANES

Zoals menig Planet Jungle raver zich nog wel kan herinneren stond Nymfo bijna elk jaar wel eens bij Planet Jungle achter de decks, om voor een uitverkochte zaal de nieuwste en opzwepenste drum ‘n bass te knallen. Alleen kwam daar in 2013 een einde aan. Aangezien hij met zijn nieuwe album en releases op onder andere Goldie’s “Metalheadz” en Andy C’s “RAM records” zoveel succes had, dat hij de hele wereld over tourde. Hij heeft gigs op uitverkochte clubavonden en verschillende grote festivals zoals Lowlands en Let It Roll. Ondanks zijn drukke agenda heeft hij natuurlijk voor Planet Jungle een gaatje kunnen vinden. Vandaar dat hij nu na een afwezigheid van ongeveer 7 jaar een onvergetelijke exclusieve set gaat neerzetten van maar liefst 2 uur lang. Een gevarieerde van het allerbeste zoals alleen Nymfo dat kan.

De Hall Of fame is gelegen op 5 minuten loopafstand van Tilburg Centraal Station, en wel aan de Burgemeester Broxlaan 6. De deuren gaan om stipt 22:00 uur open. We hebben maximaal 200 kaarten in de voorverkoop voor dit exclusieve verjaardagsfeest. We zullen er nog 50 achterhouden voor aan de deur op de avond zelf, indien we online uitverkopen.

We zullen melden in het Facebook evenement wanneer de early birds online gaan. Hou onze pagina dus goed in de gaten, want deze wil je niet missen.

Mocht je jarig zijn in week 17, en wil je jou verjaardag graag komen vieren op Planet Jungle, stuur ons dan een e-mail op planetjungle@hotmail.com Dan zetten we je op de gastenlijst, en krijg je van ons een halve liter bier of fris en een verjaardagspakket met onder andere een Planet Jungle T-shirt en artikelen die op geen enkele verjaardag mogen ontbreken. Zodat je ene verjaardag krijgt om nooit meer te vergeten, beloofd! ;-)

En wie jarig is trakteert; er komen dus weer win-acties om je vingers bij af te likken. En voor de eerste 25 bezoekers liggen er XL Planet Jungle stickers klaar, en wordt er een T-shirt en consumptiemunten verloot, zorg dus dat je er stipt 22:00 bij bent.