Pop-up Tempel: artist sessions
Pop-up Tempel: artist sessions
Pop-up Tempel: artist sessions
Pop-up Tempel: artist sessions
Pop-up Tempel: artist sessions

Pop-up Tempel: artist sessions

Overig

Gezocht!

Creatievelingen die op kunstzinnig onderzoek uit willen gaan in een multidisciplinaire broedplaats, waar jij onder begeleiding een masterclass krijgt waar performance art, beeldende kunst, muziek, dans en poëzie samenkomen.

Datum11-10-2020
Tijd13:00
REGULAR15,00

GEZOCHT: creatievelingen die op kunstzinnig onderzoek uit willen gaan in een multidisciplinaire broedplaats, de Pop-up Tempel: artist session! Het is niet nodig om ervaring te hebben. Wat wel nodig is, is nieuwsgierigheid en de openheid om in een onbekende ruimte te stappen.

Ben jij op zoek naar een toffe plek in Tilburg waar je jezelf kunt ontdekken en uitdagen op creatief vlak? Waar je ruimte hebt om in jouw eigen discipline te werken, maar waarbij je ook wordt uitgenodigd je eigen grenzen op te zoeken en te ontdekken wat er nog meer mogelijk is? Wil je in een boeiende en stimulerende omgeving je eigen practise verdiepen, en heb je niet zoveel behoefte aan (saaie) tekenlessen waar je vooral techniek krijgt aangeleerd? En vind jij het leuk om met een groep bij elkaar te komen waarbij je individueel kan werken, maar ook met een ander/groep? Meld je dan aan voor een middagsessie en/of de avondsessie van de Pop-up Tempel: artist sessions!

Expositie meets Performance Arts meets Masterclass; dompel jezelf onder in een kunstzinnige wereld waar uitwisseling organisch samenkomt.

Op 11-10-2020 zal er een open speelplek ontstaan waar jij kunt observeren en creëren. Een magische ruimte waar een beeldende expositie, performance kunst, poëzie, muziek en dans samenkomen waar jij een onderdeel van bent. Elise zal de sessie openen met een muzikale performance, waarbij ze een veilige basis legt en een startpunt creëert waar iedereen op aan kan haken in het thema Dag en Nacht. Daarna geeft ze het stokje door, en mag je zelf aan de slag gaan op de manier die jou past. 

Om de prijs laag te houden en diversiteit van materiaal uit te nodigen, is het belangrijk dat jij je voorbereid. Jij zorgt zelf voor materiaal, dus neem mee wat je denkt nodig te hebben. Dit kunnen schilderspullen zijn, notitieboekjes, schrijf- en tekenmateriaal, papier/doek/hout om op te werken, muziekinstrumenten, dans kleding, kostuums, schmink, fotocamera e.d. Kies materiaal dat mogelijkheden schept en waarin je jouw creativiteit kan uiten. 

Het uiteindelijke doel is om samen een bijzondere Pop-up Tempel: artist session te creëren en daar heb ik, en de groep, jouw hulp bij nodig. Hierbij respecteer ik je ruimte, en zal je niet forceren iets te doen wat je niet wilt. Jij mag er zijn zoals je bent, op jouw manier. 

Ik kan me voorstellen dat je nog een vraag hebt, en neem gerust contact met me op. Ook als je twijfels hebt of dit iets voor jou is, of je denkt dat je wel ‘goed genoeg’ bent of om een andere reden. Je kunt me bereiken door een mailtje te sturen naar contact@elisevanmeene.com. 

Er zijn twee sessies.

- Middag sessie: inloop vanaf 12:45 

                           start 13:00 - 15:00
                           
- Avond sessie: inloop vanaf 19:45

                          start 20:00 - 22:00