Popronde Hall of Fame
Popronde Hall of Fame
Popronde Hall of Fame
Popronde Hall of Fame
Popronde Hall of Fame

Popronde Hall of Fame

Concert

Rondreizend festival Popronde Nederland trekt op donderdag 28 oktober 2021 ook weer door het centrum van Tilburg.

Datum28-10-2021
Tijd20:00
De 'R' zit weer in de maand en dat betekent ook dat het weer tijd is voor de Poprrrrrronde! 🎉 Op donderdag 28 oktober wordt ons skatecafé overgenomen door nieuw talent! De line up:
 
19:30 Sammie Sedano
Sammie Sedano schrijf over de zoektocht naar eigen identiteit in de grote stad. Met inspiratie uit het nachtleven en de geluiden uit de volksbuurten neemt hij je mee in zijn mysterieuze toch confronterende wereld. Invloeden zoals Outkast, Dwele en Curtis Mayfield maar ook Kempi, Flink Namen en The Oppesites zijn terug te horen in zijn verhalende muziek.
 
20:45 𝙃𝙚𝙮 𝙏𝙚𝙖𝙢
Een onwaarschijnlijke samenkomst van vier muzikanten met een achtergrond in Neo Soul, Electro Pop, New Wave en DIY Punk, dat elkaar vindt in een gedeelde liefde voor pakkende doch wringende Alternative van o.a. Pixies, Sonic Youth en Fugazi. Met frisse, punchy songs en oprechte teksten vat Hey Team het enigszins dysthyme wereldbeeld van de huidige generatie.
 
22:00 Andy & the Antichrist
All the way from Horst in Limburg heeft Andy & the Antichrist een hele hoop singles en een ietwat uit de handgelopen EP de wereld ingesmeten in de hoop dat het bij de muziekliefhebber blijft plakken. Met de lekkerste ritmesectie van Nederland (zelf uitgeroepen) wil dit orkest hun muziek - ergens tussen garage, indie en punk- met de rest van de wereld delen.
 
23:00 Changing Tides
Changing Tides is een 5-koppige band uit Nederland. De band haalt de meeste inspiratie uit het metalcore en deathcore genre. Met een energieke podiumpresentatie en keiharde riffs zetten ze elke zaal op z'n kop! In 2020 brachten ze 3 singles uit. Ook brachten ze een K3 cover uit van 10.000 luchtballonnen die elke vorm van media bereikt heeft!
 
Tickets €5,- via: https://shop.ikbenaanwezig.nl/.../popronde-2021-tilburg (geldig voor het gehele programma in Tilburg)