Popronde Pre-Party
Popronde Pre-Party
Popronde Pre-Party
Popronde Pre-Party
Popronde Pre-Party

Popronde Pre-Party

Concert

Geen vervanging voor de reguliere Popronde maar wel een aanvulling op het concept. Geboren vanuit de beperkingen die de pandemie oplegt.

Datum29-10-2020
Tijd20:00
REGULAR10,00

𝐏𝐨𝐩𝐫𝐨𝐧𝐝𝐞 𝐩𝐫𝐞𝐬𝐞𝐧𝐭𝐞𝐞𝐫𝐭 ‘𝐏𝐨𝐩𝐫𝐨𝐧𝐝𝐞 𝐏𝐨𝐩𝐩𝐨𝐝𝐢𝐮𝐦 𝐏𝐫𝐞-𝐏𝐚𝐫𝐭𝐲!! ❤️

Popronde Nederland gaat toch op tour dit najaar! Van 12 september tot en met 28 november zijn er Poprondeshows in verschillende Poppodia in Nederland, ongeacht in welke stad of regio het podium zich bevindt.

Op donderdag 29 oktober zal Popronde neerstrijken in de Hall of Fame in Tilburg waar je kunt genieten van de Soulvolle R&B klanken van ADORAH en Nederlandstatige Hiphop van Sammie Sedano!

Wegens de maatregelen omtrent het coronavirus is de reguliere editie van het festival verplaatst naar begin 2021 (Popronde Tilburg 2021). In de poppodia is 1,5 meter afstand houden wel mogelijk, wat het een uitgelezen kans maakt om toch alle geselecteerde acts tenminste een keer op het podium te krijgen dit najaar!

We trappen af op zaterdag 12 september in Doornroosje, op 29 oktober doet Popronde Hall of Fame aan 🔥 en we eindigen traditiegetrouw op 28 november met een eindfeest in de Melkweg Amsterdam. Alle speelsteden en locaties, en het bijbehorende programma vindt je op www.popronde.nl!