Ray Fuego // 013 op locatie
Ray Fuego // 013 op locatie
Ray Fuego // 013 op locatie
Ray Fuego // 013 op locatie
Ray Fuego // 013 op locatie

Ray Fuego // 013 op locatie

Concert

Op donderdag 9 februari komt Ray Fuego, frontman van punkband Ploegendienst én brein achter het platform SMIB, naar de Hall Of Fame! Bereid je voor op een alles verslindende rap-punk show!

Datum09-02-2023
Tijd20:00

Levend kunstwerk, stijlicoon en punker Ray Fuego komt naar een gloednieuwe Hall of Fame! Ray is onder andere bekend als frontman van punkband Ploegendienst én is het brein achter het platform SMIB - een kunstenaarscollectief uit de Bims dat zich bezighoudt met het maken van video's, muziek, mode en festivals. Begin 2018 bracht Ray Fuego een tweedelige solo EP uit genaamd ‘Wit', gevolgd door het bekroonde ‘Zwart', een 13 nummers tellend project met producties van Garrincha, KC en Raven (Moses and the Firstborn). Na de successen met SMIB en de lovende kritieken op `Zwart', bracht Ray Fuego in 2021 ‘Hemelschip' uit en liet hij onlangs op WOO HAH! x Rolling Loud zien dat hij onmisbaar is in zowel de hiphop- als de punkscene. Van deze solo gig verwachten we niets anders dan een intense en alles verslindende rap-punk show van de man zelf.


De support van deze avond zal verzorgd worden door KC, de executive producer achter de meeste muzikale projecten binnen SMIB.