Rock Your Soul Sunday
Rock Your Soul Sunday
Rock Your Soul Sunday
Rock Your Soul Sunday
Rock Your Soul Sunday

Rock Your Soul Sunday

Concert

We hebben weer wat leuks bedacht bij ons in de Hall of Fame!

Het gaat een leuke DJ middag worden. DJ Janneman gaat toffe Vinyl plaatjes draaien net zoals we dat vroeger deden. Ook wordt er aan de kinderen gedacht. Glaasje ranja, koekjes en nog iets maar dat is nog een geheimpje. Dus kom lekker langs en pak een goed biertje erbij, dan komt dat helemaal goed.

Gratis entree
Bier aanbieding van 16-17 uur.

Extra aanvulling:

Deze middag gaat een speciale worden want de eerste editie van Rock Your Soul Sunday wordt een benefiet editie! Er zal een donatiepot aanwezig zijn en de opbrengsten van het eten gaan ook naar dit goede doel.

Bericht vanuit de organisator: Zoals de meesten al wel weten is de zoon van onze trouwe vrijwilliger Danny ernstig ziek. In Barcelona kijken ze of hij nog behandeld kan worden. In Nederland is hij namelijk uitbehandeld en heeft hij nog maar enkele weken/maanden te leven en deze man is pas 19. De behandeling in Barcelona kost HEEL VEEL GELD en de verzekering vergoedt maar 70%.
Daarom maken we van de Dj middag op 26 januari een benefiet middag voor de zoon van Danny Huggers. Wie harkt er geld mee naar Barcelona voor het laatste red middel voor een ernstig zieke jongen van pas 19 jaar.
Dank jullie wel.