Son de Aquí
Son de Aquí
Son de Aquí
Son de Aquí
Son de Aquí

Son de Aquí

Concert

Bereid je voor want op 2 december is het fiëstaaaaa in de Hall of Fame. De muziek van Son de Aquí is geïnspireerd door de folklore van Mexico, Cuba en Colombia, en heeft moderne en stedelijke invloeden zoals hiphop, reggae en elektronica. Dat wordt dus zweten en lachen op de leukste folkore nummers van een band met een aanstekelijke vlam van positiviteit. 
¡ven a la fiesta! 
Son de Aquí is een latin band uit Rotterdam, opgericht in Mexico-Stad en gekenmerkt door internationale samenwerkingen. De muziek is geïnspireerd door de folklore van Mexico, Cuba en Colombia, en heeft moderne en stedelijke invloeden zoals hiphop, reggae en elektronica. Dat wordt dus zweten en lachen op de leukste folkore nummers van een band met een aanstekelijke vlam van positiviteit. Tijdens de openingsmaand zullen zij onze nieuwe zaal dan ook omtoveren tot een ware fïesta, waarbij je gewoon geen genoeg krijgt van deze mexicaanse band. Rrrrriiibbaaaa!!!
Hier nog een paar worden van bandlid Leonardo Prieto:
 
“Door de band mee te nemen naar Nederland werd het ook onderdeel van Codarts, het Rotterdams Conservatorium. Eerst tijdens mijn studie (dubbele master in piano en composition) en nu als docent. Het conservatorium is een prachtige plek voor musici van hoog niveau uit vele delen van de wereld, erg aantrekkelijk om mee samen te werken als onderdeel van het Son de Aquí-project, waar ook Mexicaanse musici aan blijven deelnemen. De band is in Europa zeer goed ontvangen. Tijdens het eerste jaar dat we hier speelden, werden we opgemerkt door boekingsbureau Bravissimo Music. Het leverde een tour op van 25 concerten langs o.a. de Zwarte Cross, Bevrijdingsfestival Wageningen, De Vierdaagsefeesten, Embassy Festival en Afro Latino Festival in België”
 
Deuren 19.00
Start programma: 20.00
Tickets: €12,50,- incl. servicekosten