Son de Aquí
Son de Aquí
Son de Aquí
Son de Aquí
Son de Aquí

Son de Aquí

Concert

DISCLAIMER: 

LET OP!! Dit evenement wordt verplaatst naar een andere datum wegens vertraging in de oplevering van onze nieuwe concertzaal. Dit betekent dat ons programma van september t/m december geannuleerd of verplaatst gaat worden. Wij balen hier enorm hard van, maar helaas hebben wij momenteel geen invloed op deze situatie en kunnen wij het proces ook niet versnellen. Wij werken er hard aan om een nieuwe gepast datum te vinden voor dit evenement. Als je een ticket voor dit evenement hebt gekocht kan je een refund aanvragen of je ticket behouden voor de nieuwe datum van het concert, indien van toepassing. Nadere informatie over het aanvragen van een refund en andere zaken staan in de mail die je in de loop van de komende weken van ons krijgt. Nogmaals onze oprechte excuses en bedankt voor je begrip. Voor actuele informatie, houdt onze socials en deze website goed in de gaten.  

Datum22-09-2022
Tijd20:00

Son de Aquí is een latin band uit Rotterdam, opgericht in Mexico-Stad en gekenmerkt door internationale samenwerkingen. De muziek is geïnspireerd door de folklore van Mexico, Cuba en Colombia, en heeft moderne en stedelijke invloeden zoals hiphop, reggae en elektronica. Dat wordt dus zweten en lachen op de leukste folkore nummers van een band met een aanstekelijke vlam van positiviteit. Tijdens de openingsmaand zullen zij onze nieuwe zaal dan ook omtoveren tot een ware fïesta, waarbij je gewoon geen genoeg krijgt van deze mexicaanse band. Rrrrriiibbaaaa!!!

Hier nog een paar worden van bandlid Leonardo Prieto:

“Door de band mee te nemen naar Nederland werd het ook onderdeel van Codarts, het Rotterdams Conservatorium. Eerst tijdens mijn studie (dubbele master in piano en composition) en nu als docent. Het conservatorium is een prachtige plek voor musici van hoog niveau uit vele delen van de wereld, erg aantrekkelijk om mee samen te werken als onderdeel van het Son de Aquí-project, waar ook Mexicaanse musici aan blijven deelnemen. De band is in Europa zeer goed ontvangen. Tijdens het eerste jaar dat we hier speelden, werden we opgemerkt door boekingsbureau Bravissimo Music. Het leverde een tour op van 25 concerten langs o.a. de Zwarte Cross, Bevrijdingsfestival Wageningen, De Vierdaagsefeesten, Embassy Festival en Afro Latino Festival in België”

Deuren 19.00

Start programma: 20.00

Tickets: €11,50,- incl. servicekosten

LEES MEER OVER DE VETRAGING VAN ONZE CONCERT ZAAL