Sumac // 013 op locatie
Sumac // 013 op locatie
Sumac // 013 op locatie
Sumac // 013 op locatie
Sumac // 013 op locatie

Sumac // 013 op locatie

Concert

DISCLAIMER: 

LET OP!! Dit evenement wordt verplaatst naar een andere datum wegens vertraging in de oplevering van onze nieuwe concertzaal. Dit betekent dat ons programma van september t/m december geannuleerd of verplaatst gaat worden. Wij balen hier enorm hard van, maar helaas hebben wij momenteel geen invloed op deze situatie en kunnen wij het proces ook niet versnellen. Wij werken er hard aan om een nieuwe gepast datum te vinden voor dit evenement. Als je een ticket voor dit evenement hebt gekocht kan je een refund aanvragen of je ticket behouden voor de nieuwe datum van het concert, indien van toepassing. Nadere informatie over het aanvragen van een refund en andere zaken staan in de mail die je in de loop van de komende weken van ons krijgt. Nogmaals onze oprechte excuses en bedankt voor je begrip. Voor actuele informatie, houdt onze socials en deze website goed in de gaten.  

Datum06-10-2022
Tijd20:00

Na eerder Old Man Gloom en een soloshow te hebben aangekondigd, hebben we nog een Aaron Turner act op de agenda: SUMAC! Dit vehikel van Aaron, waarin hij bijgestaan wordt door drummer Nick Yacyshyn (Baptists) en bassist Brian Cook (Russian Circles, These Arms Are Snakes, Botch) is een allesverzengende entiteit. Waar sludge metal sowieso niet de meest lichtvoetige muziek aflevert, lijkt SUMAC door het constante experiment (zie bijv. de samenwerking met avant-garde legende Kaiji Haino), noise en een gemiddelde songlengte van zo’n 20 minuten echt de diepzee gigant van het genre. Maar vooral live is deze band onmisbaar, onvoorspelbaar en ongeëvenaard, zo was eerder al te zien op Roadburn 2017. Vanavond keren ze terug naar Tilburg voor een show in Hall of Fame.

Multi-instrumentalist en saxofonist Patrick Shiroishi opent. De Japans-Amerikaanse avant-gardist heeft een gigantische discografie en werkte eerder samen met o.a.  Claire Rousay, Oort Smog en Upsilon Acrux.

LEES MEER OVER DE VETRAGING VAN ONZE CONCERT ZAAL