The Homesick // Paradox
The Homesick // Paradox
The Homesick // Paradox
The Homesick // Paradox
The Homesick // Paradox

The Homesick // Paradox

Concert

Ze doen het altijd nét een beetje anders bij The Homesick. De gejaagde post-punk van het trio Jaap van der Velde, Erik Woudwijk en Elias Elgersma krijgt op deze langspeler meer diepte in vorm van warmere, barokke elementen als piano, klavier, akoestische gitaar en clarinet.

Datum14-10-2021
Tijd20:00
REGULAR14,00
Met hulp van ​Casper van der Lans​(engineer), ​Lyckle de Jong​en​Kim David Bots(gastmuzikanten) probeert The Homesick op ​The Big Exercise​ aangeleerde tendensen – vooral als liveband – in de studio nieuw leven in te blazen. ​Youth Hunt ​(Subroutine), het debuut van The Homesick, was verankerd in de plek waar de band oorspronkelijk vandaan komt. Met overstuurde songs als ‘Eater Of Meat’ en ‘St. Boniface’ belichaamde het album een soort dwarse hoogmis voor de vaak grappige contrasten tussen leven in de Randstad en het dorpsgemeenschap in Dokkum.
 
Eigenzinnig als ze is vond The Homesick haarzelf anderhalf jaar na de release van The Big Exercise opnieuw uit. De bas en de gitaar zijn vervangen door een bak met samples, keys, loops en cassettes vol opgenomen sounds. Samen met industrieel stuwende drums is het speels en noisy als altijd. Onmiskenbaar The Homesick en tegelijk zoals je ze nog nooit eerder hebt gehoord.
 
HALL OF FAME ON TOUR
Tijdens de renovatie/verbouwing van de Hall of Fame werken wij samen met verschillende partners in de stad, om zo toch nog een tof programma neer te zetten! Deze show bekijk je in Paradox.
 
Tickets: €14,-
Deuren open: 19:00u
Aanvang show: 20:00u