Tony Clifton + Mexican Surf

  • Datum: 15-11-2018
  • Tijd: 20:00
  • Voorverkoop: €5
  • Aan de deur: €7.5

Een moddervette double bill waarbij het een avond zweten en rocken wordt

Waarbij je Mexican Surf nog kan kennen van Popronde Tilburg 2017 waarbij ze de Kennismakerij afbraken en ze zich tussen de samengeperste papieren banken een weg baande in zijn set.
Is ook Tony Clifton geen onbekende. Tijdens dezelfde Popronde Tilburg stonden zij namelijk 10 minuten verderop bij Ruby’s Irish Pub iedereen omver te blazen met zijn ‘Veni, Vidi, Fuck the World!’ mentaliteit.

Nu zijn ze terug met deze moddervette double bill waarbij het een avond zweten en rocken wordt.

MEXICAN SURF
De Osse band Mexican Surf balanceerd deftig tussen de ballen van Iggy Pop en de puntschoenen van Nick Cave. Gecontroleerd harde songs, de oorzaak van jouw pijnlijke oortjes. Puntige baslijnen, oorverdovende gitaarsolo’s, kneiterharde drums en een zanger die je verdriet zal delen met de rest van de wereld.
Niemand verlaat de zaal zonder kleerscheuren of een bloedneus.
Mexican Surf – Not The Same

TONY CLIFTON
De band vernoemde zich naar een onwaarschijnlijk slechte komiek die al een alter ego op zich was. Als je daar de humor van in ziet, dan begrijp je wat deze drie jongens willen. Pretentieloze vette muziek maken, zweten in een oefenruimte van ‘2 bij 3’ en toen er maar plaats voor 5 was in de bus terwijl ze met 6 man op tour wilden hebben ze de bus omgebouwd, compromis zijn voor mensen die te snel opgeven! Noem het punkpop, noem het slettepop, noem het garage gerommel. Het gaat om drie jongens, die willen zweten, rocken en overrompelen! Veni, Vidi, Fuck the World!
Tony Clifton – Angel’s Gun

Start typing and press Enter to search