Tramhaus + PREY + Kalaallit Nunaat
Tramhaus + PREY + Kalaallit Nunaat
Tramhaus + PREY + Kalaallit Nunaat
Tramhaus + PREY + Kalaallit Nunaat
Tramhaus + PREY + Kalaallit Nunaat

Tramhaus + PREY + Kalaallit Nunaat

Concert

Deze show is verplaatst van 17 feb. naar 2 april. 2022. Op 2 april raast er een wervelwind van post-punk door de Hall of Fame. Tramhaus, Prey en Kalaallit Nunaat gaan samen een explosieve show spelen in het skatecafé!

Tramhaus zijn bekende koppen uit de punk- en indiescene en komen uit het hart van Rotterdam. Het DNA van de stad is te voelen in iedere noot die de band speelt. Het vijftal is een perfect visitekaartje voor de Maasstad: rauw, industrieel en de nachtmerrie van iedere gladde city marketeer. Een stevige dosis systeemkritiek ondersteund door noisy gitaren en opzwepende drums.

Net voor de coronacrisis werd er een nieuwe Tilburgse band gevormd: Prey. De vierkoppige post-punk band werd gevormd bij Humanimaal en zijn dus geen vreemden bij de Hall of Fame. Prey bijt zich niet in één stijl vast en bevindt zich volgens drummer Ruud in een niemandsland tussen post-punk en noiserock. Met hun debuut EP ‘Grey City’ kijkt de band door een grijze bril naar de stad waar ze vandaan komt.

Noise, post-punk und ein bisschen krautrock: Kalaallit Nunaat brengt een oorverdovende waterval van repetitieve beats en melodieën naar de Hall. De rauwe, grootse sound van de Rotterdammers verandert iedere koude kelder in een zweterige zaal gevuld met een wirwar van emoties. De eerste EP 'Television' werd goed ontvangen en bezorgde de band een paar keiharde gigs op o.a. Left of the Dial, een Popronde selectie en een nominatie voor de Rotterdam Music Awards.

Zin in een avondje vol georganiseerde chaos? Haal dan snel je tickets!

Deuren: 19:00
Aanvang show: 20:00