VUIST Releaseparty
VUIST Releaseparty
VUIST Releaseparty
VUIST Releaseparty
VUIST Releaseparty

VUIST Releaseparty

Concert

Het album dat is ontstaan ​​tijdens de tweede editie van VUIST. Visuals, tekeningen, foto's en zelfs hoofden van klei ontstonden vanaf het begin. Tijdens deze avond zullen de artiesten hun bijdragen aan de plaat met jullie delen in een knallende liveshow.

VUIST Releaseparty

Wanneer niemand het je geeft, moet je het zelf halen, toch? Je strijdt om je plek te bemachtigen en je stempel te drukken. Om te claimen wat van jou is, met jouw stem, jouw geluid. En ja, het is een lange weg. “We komen van ver. Ik heb gestreden in mijn leven, bro het was een offer ”
Drie dagen, drie nachten, rappers, producers, illustrators en een videoteam. Het resultaat? Van Ver: het album dat is ontstaan ​​tijdens de tweede editie van VUIST. Afgezonderd van de buitenwereld is in één weekend iets bijzonders ontstaan. Track na track werd getaped. Visuals, tekeningen, foto's en zelfs hoofden van klei ontstonden vanaf het begin. Dit alles is gebundeld in 'Van Ver', wat wij ontmoetten enorm veel trots op 14 november aan jullie presenteren. Heel even nemen we het Skatecafé over en komen we ontmoetten zijn allen, Van ver, heel even op de plek waar we willen zijn.

Liveshow
Tijdens deze avond zullen de artiesten hun bijdragen aan de plaat met jullie delen in een knallende liveshow. Zijn jullie klaar?
We hebben voor jullie:
Steve Martha
Q'n
Schoorsteen Yoran Van de Rijt
Vin Arge
Bartelomeas
Yeyha Lehcen
Jayshon Littamine
Lawsondj
Reyza
Polak

Expo & Livedraw
Naast muziek is er tijdens VUIST # 2 enorm veel art gemaakt. Illustraties, foto's, videoclips en zelfs een enorm hoofd van klei. Dit alles wordt tijdens de releaseparty tentoongesteld in en rondom het Skatecafé. Bobba Art (Rick Biesmans), Piep Illustrations (Dylan van de Wal) en Verid Croon hebben onder begeleiding van Kim Pattiruhu een expositie voorbereidende zij het weekend door middel van beeld over weten te brengen. Laat je meevoeren en ben zelfs daar waar dit alles is ontstaan.

DJ
Lawson is meer dan een producer alleen. Tussen alle live-acts door verzorgd dit veelzijdige talent de fijnste plaatjes. Vibesss yoo

Deze jonge artiesten hebben zich gedurende het schrijf -en schetskamp enorm ontwikkeld en het eerste wapenfeit hiervan is nu te checken in de VUIST Cypher!

De EP vermeld 14 november met een bijbehorende releaseparty in het skatecafé van Ladybird Skatepark | Eregalerij

Gratis voorgerecht.