Zaagmanz - (gratis entree)
Zaagmanz - (gratis entree)
Zaagmanz - (gratis entree)
Zaagmanz - (gratis entree)
Zaagmanz - (gratis entree)

Zaagmanz - (gratis entree)

Concert

Op 9 november hebben we een avond vol alternative rock met Kingsvision, Timbr en Paradise Parrots. Heb je ook zin om helemaal uit je plaat gaan op rauwe gitaren, vunzige baslijntjes en keiharde drums? Wij in ieder geval wel!
 
๐—ž๐—ถ๐—ป๐—ด๐˜€๐˜ƒ๐—ถ๐˜€๐—ถ๐—ผ๐—ป
KingsVision, opgericht in 2014 in Tilburg, is een eclectische band die niet vasthoudt aan รฉรฉn muziekstijl, maar het publiek weet te verrassen met een fusie van verschillende muziekgenres. Om dat te laten gebeuren, zijn de muzikanten van KingsVision zeer bekwaam en flexibel op hun instrumenten, maar ze zijn ook uitstekende songwriters. KingsVision wordt geleid door zangeres Natasja van Kollenburg. Jacob van der Linden speelt gitaar en sitar, Simon Luszpinski blinkt uit op basgitaar en contrabas en Louis doet zijn ding achter het drumstel. De band heeft een uniek en divers geluid ontwikkeld, verpakt in vakkundig gemaakte nummers en ze zijn in staat om ze live krachtig te spelen, waarbij ze energie en muzikale emoties op het publiek gooien.
 
๐—ง๐—œ๐— ๐—•ะฏ
TIMBะฏ, de naam is geรฏnspireerd door het feit dat de band voortkomt uit een reeks succesvolle internetdates, een eigen sound heeft en aanvoelt als ruig hout waar allerlei toffe dingen van gemaakt kunnen worden. Momenteel bestaat de band uit zanger Tony Krijnen, gitarist Martijn Scheutjens, toetsenist Rien Koevoets, bassist Hans Kokand drummer Ron van Vuuren. In 2019 bereikte TIMBะฏ de halve finale van de bandbattle 'Starsound's Secret'. In oktober 2020 namen ze hun allereerste EP op met producer Jordi Langelaan in theBarn in de Meadowstudios. Kort daarna nodigden ze drummer Ron uit om met ons mee te spelen, en onlangs slaagden ze erin om virtuoze keyboard-veteraan Rien te overtuigen om hen ook te komen versterken, met een nieuwe laag van diepte aan het TIMBะฏ-geluid.
 
๐—ฃ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฎ๐—ฑ๐—ถ๐˜€๐—ฒ ๐—ฃ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฟ๐—ผ๐˜๐˜€
Paradise Parrots is een band uit Nederland/Duitsland rond zanger Nik Asba, die begon als straatmuzikant in Zuid-Amerika. Ze noemen hun muziek Art Rock. In de stijl van RHCP, Arctic Monkeys en The Strokes vinden hun nummers een weg tussen Funk, Drum&Bass en Indie Rock. Ze brachten hun eerste single uit in september 2022 en hun volgende single volgt in december. In januari 2023 nemen ze hun eerste EP op.
 
DEUREN OPEN: 19:30
PROGRAMMA START: 20:30
ENTREE = GRATIS