ZaagmanZ: Rob Zeijl band / C-Acoustic

Concert

We gaan weer de week in tweeën zagen onder het genot van muziek en schuimend nat!

Datum25-09-2019
Tijd20:30

The Rob Zeijlband:

Na een jamsessie zijn ze bij elkaar gekomen en ze spelen nu al 3 maanden rock metal muziek. De nummers zijn 40 jaar geleden geschreven door Rob v Zeijlen en hebben 40 jaar in de kast gelegen en worden nu gespeeld.

Rob is de muzikaal leider en heeft in diverse bands gepeeld in Rotterdam en omstreken zoals o.a. The Butchers en bij Herman Brood.

Jeff van Abeelen speelt de Bas.

Wil Jansen, drummer en eigenlijk een vreemde eend in de bijt, Wil is een gitarist en speelt voornamelijk country en rockabilly muziek. Ook heeft hij jaren trompet gespeeld en zat hij in diverse cover bands en carnavalsorkesten.

C-Acoustic:

C-Acoustic is een akoestische vrouwen-coverband, met 2 lead-zangeressen. De niet-alledaagse bezetting met cajon, gitaar en meerstemmige zang zorgt voor een unieke sound en intense sfeer. C-Acoustic is opgericht in 2014 en speelt sinds begin 2019 in haar huidige bezetting.
Het repertoire is veelomvattend met zowel muziek uit het recente verleden, als uit de 80's en 90's en varieert van pop tot rock. Van Madonna tot Deep Purple, en van Anna Nelick tot Gossip.
Ingetogen, gevoelige liedjes wisselen up-tempo rocknummers af en maken het mogelijk een zeer gevarieerd optreden te verzorgen.

C-Acoustic zijn:  Karin Martens (lead en backing vocals), Nandy Mannaert (lead en backing vocals) Anouk Heerkens (gitaar-vocals), Silvia Paulissen (percussie en toetsen) en Marielle van Dalen (basgitaar). www.c-acoustic.nl  / www.facebook.com/seeacoustic.