Zaagmanz // Skatecafé
Zaagmanz // Skatecafé
Zaagmanz // Skatecafé
Zaagmanz // Skatecafé
Zaagmanz // Skatecafé

Zaagmanz // Skatecafé

Concert

Zaagmanz! Een avond gevuld met rock, metal en alles daaromheen.

Datum25-05-2022
Tijd19:00

LET OP! Omdat er maar liefst 5 bands spelen start de eerste band al om 19.00. De vorige editie van Zaagmanz zat he-le-maal vol dus als je gegarandeerd wil zijn van een plekje, wees op tijd!

The Ax effect;  driemansformatie uit midden/west Brabant. Hardrock n roll en houthakkerspunk zijn termen om onze stijl te omschrijven! Staand achter de drums schreeuwt de frontman teksten over bijlen en kettingzagen richting publiek. Harrie zet de groove uit op de Bas, en Bart combineert zagende riffs met bluesy gitaarsolo’s!
Stevig potje herrie met wortels in de hardere stijlen uit de laatste drie decennia van de vorige eeuw!

Paradise Parrots
Art Rock uit Nederland en Duitsland.
De jonge internationale band was gevormd door verschillende muzikanten rondom de muziek van Nik Asba, die begon met spelen in een muziek school in Peru.
Nadat ze in 2020 hun single in Duitsland hadden opgenomen, neemt de band nieuwe stappen met muzikanten in Tilburg.
Hun muziek gaat van Garage Rock tot Art pop. Deze zomer nemen ze hun eerste EP op in Italië.

Headless Hunter is een vijfkoppige thrash metal band uit Eindhoven, Noord-Brabant. Opgericht in 2021, brengen deze 5 metalheads je moderne thrash met een old school vibe. Met invloeden van bands als Exodus, Crisix, Power Trip, Warbringer en Insanity Alert breekt deze band gegarandeerd de tent af.

Obstruktor speelt een mix van death en thrash metal geïnfecteerd met invloeden uit tal van andere genres. Jong, onafhankelijk en hongerig voor meer is Obstruktor uit Haarlem/IJmuiden klaar om de wereld mee te nemen op hun reis. Of je nou van oldschool death of thrash bent of van nieuwe bands die zich niet laten leiden door de regels, Obstruktor geeft het je!

Yakoeza, een viermansformatie uit Hellmond met (ex-)leden van Hidden Guns Streetpunk, Ragepyre, Cyanide Paradise en Alternator. Verschillende muziekstromen komen samen bij Yakoeza, zoals hardcore, metal, punk en stoner. Daarom is het ook niet gek dat Yakoeza met name beïnvloed is door Machinehead, Suicidal Tendencies en Pantera. Kortom, een avond met Yakoeza staat garant voor een bak dampende en snelle herrie.

 

Deuren: 18.45
Start programma: 19.00
ENTREE IS GRATIS