Zwangere Guy
Zwangere Guy
Zwangere Guy
Zwangere Guy
Zwangere Guy

Zwangere Guy

Concert

Met zijn persoonlijke en ijzersterke debuutalbum 'Wie is Guy?' wist de Belg in thuisstad Brussel een uitverkochte Ancienne Belgique volledig op zijn kop te zetten.

'Wie is Guy?' Een van de vaandeldragers van de Brusselse hiphop, Zwangere Guy of Gorik van Oudheusden. Naast zijn carrière in het Brusselse hiphop collectief Stikstof, bracht de rapper in 2017 zijn eerste mixtape ‘Zwangerschapsverlof Vol. 3’ onder de naam Zwangere Guy uit. Hij is te zien op grote festivals zoals WOO HAH! en Laundry Day en verkocht op eigen naam zalen als Melkweg en Ancienne Belgique uit.

Maar Guy is nog maar net begonnen. Met zijn persoonlijke en ijzersterke debuutalbum 'Wie is Guy?' wist de Belg in thuisstad Brussel een uitverkochte AB volledig op zijn kop te zetten. Een album waarin hij naadloos wisselt tussen donkere persoonlijke tracks als 'Gorik pt.1' en de energieke flow van bijvoorbeeld 'Energuy'. Vanavond brengt de Belgische rapper zijn scherpe teksten en zwarte humor terug naar Tilburg voor een show in Hall of Fame.

Eindtijd onder voorbehoud.