Ben jij onze nieuwe vormgeving stagiair(e)?
Ben jij onze nieuwe vormgeving stagiair(e)?
Ben jij onze nieuwe vormgeving stagiair(e)?
Ben jij onze nieuwe vormgeving stagiair(e)?
Ben jij onze nieuwe vormgeving stagiair(e)?

Ben jij onze nieuwe vormgeving stagiair(e)?

Ben je op zoek naar een toffe vormgeving stage in de culturele sector? Kom dan de marketingafdeling van de (nieuwe) Hall of Fame versterken!

In het hart van de Spoorzone ligt het unieke industriële pand van de Hall of Fame, een eigenwijze cultuurfabriek waar van alles te beleven valt. Deze creatieve vrijplaats biedt ruimte aan verschillende organisaties op het gebied van urban sports en cultuur.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste vormgeving stagiair (m/v/x) die onze marketingafdeling komt versterken. Het betreft een meewerkstage. Gedurende de stage draag je de verantwoordelijkheid voor het ontwerp van offline en online vormgeving voor evenementen die hier plaatsvinden. Ook coördineer je alles wat betreft het drukwerk in het pand en in de stad. Daarnaast zullen wij in September na een verbouwing van ongeveer 2 jaar onze deuren weer openen en onze bezoekers verwelkomen in een nieuwe Hall of Fame. Zo ga jij als onze grafische stagiair een grote rol spelen in het vormen van onze nieuwe branding en op vele andere facetten bijdragen aan een geüpgradede Hall of Fame. 

Gedurende de stage leer je ook meer over marketing & communicatie. Er vinden verschillende braistormsessies en discussies plaats waar ook jou mening veel belang heeft. We willen je graag opnemen in het team en je laten weten dat je er absoluut niet alleen voor staat. Het gaat immers ook om jouw leertraject. Verder is er ruimte voor een aantal grotere opdrachten rekening houdende met de competenties die moeten worden behaald vanuit jouw opleiding. Start van de stageperiode is eind augustus/begin September.

Herken je jezelf in de volgende omschrijving?

– Je bent geïnteresseerd in podiumkunsten, skatecultuur en diverse jongerenculturen
– Je studeert aan een creatieve opleiding (MBO of HBO) variërend van kunstacademie tot cultuur- of mediamanagement
– Je ademt grafische programma’s als Photoshop en Illustrator
– Je hebt interesse om meer te leren omtrent marketing en branding
– Je hebt interesse in animeren en kan overweg met After Effects of Animate
– Je bent in bezit van een laptop

Overige praktische informatie:
Stageperiode: September t/m februari
Omvang: ongeveer 32-40 uur
Niveau: MBO of HBO
Solliciteren kan tot: 10/06/2022

Word jij hier nou enthousiast van en heb je interesse? Aarzel dan vooral niet en stuur je motivatiebrief met CV naar Joris van Pol (marketing coördinator) via joris@hall-fame.nl