menu

Bereikbaarheid

Bereikbaarheid

Waar moet ik zijn?

De Hall of Fame is weer open! Dat betekent een gerenoveerd pand, met een nieuwe ingang! Deze ingang ligt aan de kant van de spoorzone tegenover het kantoorpand ‘Station 88’ en het restaurant ‘Smeer 'm’. De ingang is te herkennen aan onze mooie Hall of Fame banner, zoals onderaan deze pagina te zien is!

Ons mooie pand ligt aan de Burgemeester Brokxlaan 6, 5041 SB in Tilburg. Kom een keer langs voor één van onze concerten, neem je skateboard mee en ervaar ons gloednieuwe skatepark of chill hem gewoon in één van onze unieke ruimtes!

Is de Hall of Fame goed bereikbaar met het OV?

De Hall of Fame ligt op nog geen 600 meter lopen van het treinstation en het busstation, dus ongeveer 7 minuutjes lopen!

 

Is de Hall of Fame goed bereikbaar met de auto?

De Hall of Fame is goed bereikbaar met de auto. Er is een parkeerplaats met een slagboom naast de Hall of Fame waar 24 uur per dag geparkeerd kan worden. Het parkeertarief is €1,40 per uur met een maximum van €7 per dag. Er kan alleen betaald worden met pinpas of creditcard.

Vanwege de drukte en verbouwingen in de Spoorzone is onze directe parkeerplaats naast ons gebouw wel lastig te betreden. Hierdoor willen we onze bezoekers vragen om te parkeren op nabij gelegen parkeergelegenheden. 

Binnen een loop afstand van 10 minuten zijn de volgende parkeergelegenheden beschikbaar:

- Parkeerplaats Besterdplein (5014 HP, Tilburg)
- Parkeerplaats NS plein (5014 DB, Tlburg)
- Parkeerplaats verlengde van de straat Burgemeester Brokxlaan (5041 SB, Tilburg)
- Parkeerplaats naast tankstation AVIA Spoorlaan (5017 JR, Tilburg)
- Parkeergarage 013 Tivoli (5038 CT, Tilburg)
- Parkeergarage Pieter Vreedeplein (5038 BP, Tilburg)

Voor exacte tarieven kunt u deze opzoeken via parkeergarages gemeente tilburg. 

 

Kan ik mijn fiets stallen?

Je kan je fiets kwijt in de fietsenstallingen bij de Hall of Fame. Bij grote drukte is er ook een fietsenstalling op loopafstand bij het station. Aan de centrumkant van het station is ook een betaalde bewaakte fietsenstalling.