Bereikbaarheid
Bereikbaarheid
Bereikbaarheid
Bereikbaarheid
Bereikbaarheid

Bereikbaarheid

Waar moet ik zijn?

Het bezoekadres van de Hall of Fame is Burgemeester Brokxlaan 6, 5041 SB, Tilburg. Dit is tevens het postadres van de Hall of Fame, de ateliers en het skatepark. De hoofdingang van de Hall of Fame is gelegen aan de parkeerplaats en is te herkennen aan de rechtopstaande zeecontainer met Hall of Fame lay-out. De ingang van het skatepark bevindt zich daarnaast, onder het bord van Ladybird Skatepark. De kantooringang van de Hall of Fame bevindt zich aan Burgemeester Brokxlaan. De ingang is te herkennen aan het oranje bord boven de entree.

 

Is de Hall of Fame goed bereikbaar met het OV?

De Hall of Fame ligt op nog geen 600 meter lopen van het treinstation en het busstation, dus ongeveer 7 minuutjes lopen!

 

Is de Hall of Fame goed bereikbaar met de auto?

De Hall of Fame is goed bereikbaar met de auto. Er is een parkeerplaats met een slagboom naast de Hall of Fame waar 24 uur per dag geparkeerd kan worden. Het parkeertarief is €1,40 per uur met een maximum van €7 per dag. Er kan alleen betaald worden met pinpas of creditcard.

 

Kan ik mijn fiets stallen?

Je kan je fiets kwijt in de fietsenstallingen bij de Hall of Fame. Bij grote drukte is er ook een fietsenstalling op loopafstand bij het station. Aan de centrumkant van het station is ook een betaalde bewaakte fietsenstalling.