Parkeersituatie Spoorzone
Parkeersituatie Spoorzone
Parkeersituatie Spoorzone
Parkeersituatie Spoorzone
Parkeersituatie Spoorzone

Parkeersituatie Spoorzone

De komende tijd worden er weer verschillende evenementen georganiseerd in de Spoorzone door de gemeente Tilburg. Dit heeft gevolgen voor het gebruik van het parkeerterrein P2.

Kermis

De Burgemeester Brokxlaan is afgesloten voor verkeer vanaf de Loc hal tot aan het NS plein van dinsdag 16 juli 12.00 uur tot woensdag 31 juli 12.00 uur. Het parkeerterrein P2 is dan niet bereikbaar.

Er staan geen attracties op het parkeerterrein, maar er is wel een theatrale kermis en er zijn circusvoorstellingen op de groenstrook.

 

Tilburg Ten Miles

Het parkeerterrein P2 is deels niet te gebruiken op zaterdag 31 augustus en in zijn geheel buiten gebruik op zondag 1 september.

 

Introductie programma Tilburg University

In de periode van 16 augustus t/m vrijdag 23 augustus is het introductieprogramma van Tilburg University. Van maandag 26 aug t/m vrijdag 30 augustus is de opbouw, uitvoering en afbouw van het evenement voor Fontys Hogeschool. Dan zijn er veel gasten/studenten in het gebied. Het parkeerterrein P2 is wel gewoon toegankelijk voor parkeerders. Op momenten dat veel fietsers en bussen aankomen en vertrekken zijn er verkeersregelaars om te ondersteunen.

 

Tijdens de afsluitingen van P2, kan er gebruik worden gemaakt van P1 of parkeerterrein Tivoli.