Over de Hall of Fame
Over de Hall of Fame
Over de Hall of Fame
Over de Hall of Fame
Over de Hall of Fame

Over de Hall of Fame

Cultuurfabriek

In het hart van de Spoorzone ligt het unieke industriële pand van de Hall of Fame, een eigenwijze cultuurfabriek waar van alles te beleven valt. Deze creatieve vrijplaats biedt ruimte aan verschillende organisaties op het gebied van urban sports en cultuur.

Het kleurrijke interieur met graffiti, muurschilderingen, en bankjes uit intercity’s en een bar in de vorm van een boot maken het ontdekken van het gebouw alleen al tot een groot avontuur. Leer skateboarden in het overdekte Ladybird Skatepark, ontdek nieuwe muziek in de foyer of dans op een van de experimentele feestjes in de concertzaal, jam met je band in een van de vier oefenruimtes, drink koffie in de opgeknapte wagon van onze buren Stoom013, knutsel met je kids, leer de beste hiphop dansmoves, volg één van de workshops of geniet van filmavonden in de patio.

Wat begon met een groep idealistische jongeren (skateboarders, muzikanten, dansers en kunstenaars) in een gekraakt zwembad, groeide over de jaren uit tot een onmisbaar cultuurcentrum in het hart van Tilburg.

Bekijk de huisregels

De Hall of Fame is een plek voor en door jongeren, maar bovenal een plek waar iedereen welkom is. De doelgroep van de Hall of Fame bestaat uit een kleurrijke groep mensen uit verschillende (sub)culturen en generaties. Deze bonte mix zorgt ervoor dat iedereen zichzelf op een veilige plek persoonlijk en creatief kunnen ontwikkelen onder de vleugels van betrokken en ervaren medewerkers, vrijwilligers, docenten en (mede)bezoekers. Het is een plek waar iedereen 100% zichzelf kan zijn.

De cultuurfabriek is een echte creatieve speelplaats, met veel ruimte voor experiment en talentontwikkeling. Je mag hier vallen en opstaan, want daar leer je van. Eigenwijs, authentiek, een beetje rebels, maar altijd met heel veel passie en plezier op volle kracht vooruit, dat is waar de Hall of Fame voor staat.