menu
2875

Over de Hall of Fame

In het hart van de Spoorzone ligt het unieke industriële pand van de Hall of Fame, een cultureel epicentrum in Tilburg waar van alles te beleven valt. Deze creatieve vrijplaats biedt ruimte aan verschillende organisaties op het gebied van cultuur en de skatescene. 

De kleurrijke voorgevel met graffiti en muurschilderingen, onze nieuwe creatieve broedplaats ‘Hall90’ en het in de lucht hangende skatecafé maken het (her)ontdekken van ons compleet gerenoveerde pand een groot avontuur. Leer skateboarden in het nieuwe Ladybird Skatepark, ontdek nieuwe muziek, dans je zolen kapot in onze verbouwde concertzaal, jam met je band in één van de drie nieuwe oefenruimtes of drink in alle rust een kop koffie bij ons of in de opgeknapte wagon van onze buren ‘Stoom 013’. 

Wat begon met een groep idealistische jongeren (skateboarders, muzikanten, dansers en kunstenaars) in een gekraakt zwembad, groeide over afgelopen jaren uit tot een onmisbaar begrip in het hart van Tilburg: ‘De Hall of Fame’. Hier zetten we ons in voor cultuur. Er is ruimte voor experiment en talentontwikkeling. Je mag hier vallen en opstaan, want daar leer je van.

De Hall of Fame is een plek voor en door jongeren, maar bovenal een plek waar iedereen welkom is. Wij hebben het hoog zitten om die veilige en inclusieve plek te zijn voor iedereen en dus vrijwilligers, maar ook zeker bezoekers bij te laten dragen aan al het moois wat we hier doen. Het is een plek waar iedereen 100% zichzelf kan zijn. 

Eigenwijs, authentiek, een beetje rebels, maar altijd met heel veel passie en plezier op volle kracht vooruit, dat is waar de Hall of Fame voor staat. 

Welkom bij de Hall of Fame!

Jaarverslagen en bestuursinfo

Terugblik op de verbouwing

Na 20 jaar omzwervingen in diverse panden hebben we een gloednieuw pand wat helemaal voor ons is verbouwd  en waar we ons cultuur-, sport- en kunstprogramma nog verder kunnen ontplooien. Nog meer jongeren actief als makers, nog meer toffe gekke feesten, nog meer niche-muziek, nog meer mensen op een skateboard! En dat allemaal door de honderden Hall of Famers die zich de afgelopen jaren op hun eigenwijze manier hebben ingezet! Thanks!

Wil jij even terugblikken op onze verbouwing? Klik dan op de link hieronder.

Lees meer

Terugblik op de verbouwing
Tape decoration image
Tape decoration image

Bekijk onze huisregels via de link hieronder!

Huisregels

3477
Tape decoration image
Tape decoration image

Hall of Fame voor artiesten, organisaties en andere externe partijen

Techniek

Voor alle technische informatie kun je contact opnemen met onze hoofd technicus: jasper@hall-fame.nl

 

Marketing

De afdeling Marketing heeft een standaardpakket aan publiciteitsmiddelen dat voor de volledige programmering ingezet wordt. Specifieke wensen omtrent publiciteit kunnen worden overlegd met de afdeling via emma@hall-fame.nl 

Tekst en beeld
Wij ontvangen graag z.s.m. publiciteitsteksten en -beeld

  • Een tekst* over de artiest/clubavond/concept. Als de show in het Engels gecommuniceerd dient te worden dan ‘No Problem’! We ontvangen graag een Engelstalige biografie of omschrijving en als het echt nodig is kunnen we dit ook zelf vertalen. Een Engelstalige biografie/omschrijving heeft natuurlijk wel onze voorkeur.
  • Korte tekst* over de organisatie indien relevant (voor bijvoorbeeld clubavond/theater/workshop)
  • Één of meerdere persfoto's/video's zonder typo, in hoge resoluties. Er wordt streng aanbevolen - indien mogelijk- één of meerdere video's aan te leveren van het evenement of de artiest. Wij streven ernaar om zoveel mogelijk met video's te werken op onze sociale media aangezien dit een beter beeld geeft van ons programma. 
  • Publicaties en nieuwsartikelen over de artiest/het evenement/de voorstelling
  • Speciale vermeldingen (bijv. enige NL show, eerste concept, etc.)
  • Social media links. Heb je een instagram account, Facebook, spotify, soundcloud, etc? Laat het ons weten! 
  • Logo's van de artiest, voorstelling, show, clubavond, organisatie

*de teksten worden als basis gebruikt voor deze teksten op de website, advertenties, socials en nieuwsbrieven. Eindredactie is dus in handen van Hall of Fame. 

Artwork

  • Eigen artwork: Bij de Hall of Fame is het mogelijk om eigen artwork aan te leveren en te gebruiken. Dit is afhankelijk van wat er van tevoren is afgesproken met de partij van het desbetreffende concert/clubavond/voorstelling. Bij het aanleveren van eigen artwork is het verplicht om ten allen tijden het Hall of Fame logo te gebruiken. De te downloaden Hall of Fame logo's vind je onderaan deze pagina. 

 

  • Hall of Fame artwork: Wanneer er geen eigen artwork wordt aangeleverd en voor reguliere concerten maakt Hall of Fame een passend artwork in de Hall of Fame huisstijl. Dit kan ter goedkeuring altijd eerst worden doorgestuurd. Voor voorbeelden van hoe deze huisstijl gedragen wordt verwijzen we je naar onze instagram en facebook pagina. 

Drukwerk
Per concert, clubavond, voorstelling en activiteit is het mogelijk om drukwerk via de Hall of Fame te bestellen. Wij hebben onze vaste leveranciers die ook met spoed kunnen leveren. Wij maken voornamelijk gebruik van A2/A3 posters, A5/A6 flyers & PVC Mesh spandoeken. Andere vormen van drukwerk kunnen op aanvraag ook besteld worden, maar komen minder vaak voor. 

Verspreiding drukwerk
In sommige gevallen kan Hall of Fame bijdragen aan de verpreiding. Neem hiervoor contact op met de marketingafdeling. 

Standen kaartverkoop
Het zakelijke mailadres wat bij ons bekend is zal een link ontvangen waarop altijd de huidige ticketstanden te zien zijn. Heb je deze link nog niet ontvangen? Stuur dan even een mailtje naar joris@hall-fame.nl

Maandprogramma
Iedere maand verschijnt ons maandprogramma, met daarin alle shows voor de betreffende maand. Deze wordt in posters verspreid binnen de Hall of Fame en diverse locaties in en rondom Tilburg. 

Mailings / nieuwsbrieven
Er verschijnen verschillende e-mailnieuwsbrieven rondom het programma in Hall of Fame. Genreafhankelijk is dit één- tot tweemaal per maand. De e-mailnieuwsbrieven hebben een groot bereik. 

Perslijsten / persberichten
Ons programma wordt maandelijks verstuurd naar lokale en landelijke pers.

Online
Alle producties worden opgenomen in de agenda op onze website. Dit houdt in dat de productie op speeldatum en in de zoekmachine te vinden is. Tevens verschijnt de productie op de dag van de show ook op de homepage.

Facebook, Instagram en TikTok worden volgens een schema op basis van de programmeringskalender ingezet en foto's, video's, recensies, quotes etc. worden zoveel mogelijk (door)geplaatst.

Logo Hall of Fame
Het logo van Hall of Fame is HIER te downloaden als banner, rechthoek en meer.

 

Aanvragen optredens door artiesten en organisaties

Geregeld krijgen wij aanvragen binnen van artiesten en externe partijen voor een mogelijke samenwerking of verhuring van onze concertzaal, skatepark en/of recreatieve ruimte ‘Hall90’. Voor verhuur aanvragen verwijzen u naar onze ‘verhuur’ pagina op de website. 

Voor aanvragen vanuit artiesten voor een mogelijkheid tot optreden kunt u een mailtje sturen naar info@hall-fame.nl. Vanwege de hoeveelheid van deze aanvragen kunnen wij helaas niet elke aanvraag beantwoorden en behandelen. Dank voor uw begrip!

 

Partners

Wij maken met veel plezier gebruik van de diensten, sponsoring en samenwerking van: