menu

Over de Hall of Fame

Over de Hall of Fame

In het hart van de Spoorzone ligt het unieke industriële pand van de Hall of Fame, een cultureel epicentrum in Tilburg waar van alles te beleven valt. Deze creatieve vrijplaats biedt ruimte aan verschillende organisaties op het gebied van cultuur en de skatescene. 

De kleurrijke voorgevel met graffiti en muurschilderingen, onze nieuwe creatieve broedplaats ‘Hall90’ en het in de lucht hangende skatecafé maken het (her)ontdekken van ons compleet gerenoveerde pand een groot avontuur. Leer skateboarden in het nieuwe Ladybird Skatepark, ontdek nieuwe muziek, dans je zolen kapot in onze verbouwde concertzaal, jam met je band in één van de drie nieuwe oefenruimtes of drink in alle rust een kop koffie bij ons of in de opgeknapte wagon van onze buren ‘Stoom 013’. 

Wat begon met een groep idealistische jongeren (skateboarders, muzikanten, dansers en kunstenaars) in een gekraakt zwembad, groeide over afgelopen jaren uit tot een onmisbaar begrip in het hart van Tilburg: ‘De Hall of Fame’. Hier zetten we ons in voor cultuur. Er is ruimte voor experiment en talentontwikkeling. Je mag hier vallen en opstaan, want daar leer je van.

Bekijk de huisregels

De Hall of Fame is een plek voor en door jongeren, maar bovenal een plek waar iedereen welkom is. Wij hebben het hoog zitten om die veilige en inclusieve plek te zijn voor iedereen en dus vrijwilligers, maar ook zeker bezoekers bij te laten dragen aan al het moois wat we hier doen. Het is een plek waar iedereen 100% zichzelf kan zijn. 

Eigenwijs, authentiek, een beetje rebels, maar altijd met heel veel passie en plezier op volle kracht vooruit, dat is waar de Hall of Fame voor staat. 

Welkom bij de Hall of Fame!

Jaarverslagen en bestuursinfo