menu
2934

Veelgestelde vragen

Hebben jullie kluisjes of een garderobe?

Er zijn kluisjes aanwezig om je jas, tas of andere bezittingen op te bergen. In een kluisje is plek voor twee jassen of een tas. De inworp voor een kluisje is een twee euro munt. Moet je tussentijds in je kluisje zijn, vraag dan even bij de bar of iemand tijd heeft om je te helpen, zodat je niet nogmaals twee euro hoeft in te werpen. Heb je veel spullen of een hele grote tas, dan kan je beter een groter kluisje op het station nemen.

Hoe kan ik betalen bij de Hall of Fame?

Er kan bij de entree, de foyerbar en de zaalbar alléén met PIN betaald worden. In het skatecafé kan zowel met PIN als contact geld betaald worden. Wanneer er tijdens een event met consumptiemunten wordt gewerkt, kan er bij de bar alleen met munten betaald worden. Bij de muntverkoop kan dan met PIN betaald worden. LET OP! Grote feesten zoals: Halloween, Kernafval en Oud en Nieuw hebben hun eigen munt die alleen bij deze grote events ingeleverd kunnen worden!

Minimum leeftijd?

Voor toegang tot het skatepark geldt geen minimumleeftijd. Voor concerten geldt hetzelfde, maar bezoekers jonger dan 14 jaar adviseren we om te worden begeleid door een volwassene (18+). Voor al ons nachtprogramma geldt een minimumleeftijd van 18 jaar. Op verzoek moet een identiteitsbewijs getoond kunnen worden. Uiteraard wordt er volgens de wettelijke normen geen alcohol verkocht aan jongeren onder de 18 jaar.

Oordoppen?

Het geluid in de concertzaal kan heel hard zijn en dat is mogelijk slecht voor je oren. Zorg daarom dat je altijd oordoppen bij je hebt. Vergeten? Voor €3,- kun je ze aanschaffen bij de Thunderplugs automaat naast onze foyerbar. Of vraag bij de bar waar ze beschikbaar zijn! Meer informatie over gehoorbescherming, geluid en gehoorschade vind je op ilovemyears.nl

Naar de Hall of Fame in de rolstoel?

Natuurlijk. Bij de hoofdingang bevindt zich een miva toilet. Tevens zijn overal in het gebouw rolstoel ramps en rolstoelhellingen zodat je je makkelijk kunt verplaatsen. Mocht je een concert bezoeken, bel of mail ons tijdig van tevoren zodat we je goed kunnen informeren. Er is voor onze entree GEEN invalidenparkeerplaats meer.

Kan ik gekochte tickets annuleren? / Can I refund bought tickets?

NL: Wij geven geen geld terug voor gekochte tickets, tenzij het concert het verplaatst of geannuleerd wordt. Je kan daarnaast altijd proberen je tickets te verkopen via Ticketswap. ENG: We do not provide refunds for purchased tickets, unless the concert is rescheduled or canceled. Additionally, you can always try to resell your tickets through Ticketswap.

Is Hall90 buiten events open voor publiek?

De broedplaats waar verschillende shows, workshops of andere activiteiten plaats vinden is Hall90! Daarnaast verhuren wij deze ruimte. Heb jij een toffe locatie nodig voor een voorstelling, (interne) bijeenkomst, beurs of heb je tijdelijk een werkplek nodig? Bij de Hall is er veel mogelijk! Natuurlijk kan daarbij onze gloednieuwe bar niet ontbreken. Kom vooral langs om ons assortiment te checken! Mail hiervoor frederik@hall-fame.nl Maar ook voor een studiesesssie of een drankje aan de bar is Hall90 DE plek. Elke woensdag vanaf 11.00 is de Hall90 open voor jou!

Je eigen event?

Er is ook een mogelijkheid om een plek te krijgen voor jouw startup of bestaande event! Hiervoor kan je in gesprek gaan met onze programmeurs! Vul hiervoor het formulier in bij het kopje Verhuur!