Veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

FAQ

Hebben jullie kluisjes of een garderobe?

Er zijn kluisjes aanwezig om je jas, tas of andere bezittingen op te bergen. In een kluisje is plek voor twee jassen of een tas. De inworp voor een kluisje is een twee euro munt. Moet je tussentijds in je kluisje zijn, vraag dan even bij de bar of iemand tijd heeft om je te helpen, zodat je niet nogmaals twee euro hoeft in te werpen. Heb je veel spullen of een hele grote tas, dan kan je beter een groter kluisje op het station nemen.

Hoe kan ik betalen bij de Hall of Fame?

Er kan bij de entree, de foyerbar en de zaalbar alléén met PIN betaald worden. In het skatecafé kan zowel met PIN als contact geld betaald worden. Wanneer er tijdens een event met consumptiemunten wordt gewerkt, kan er bij de bar alleen met munten betaald worden. Bij de muntverkoop kan dan met PIN betaald worden.

Minimum leeftijd?

Voor toegang tot het skatepark geldt geen minimumleeftijd. Voor concerten geldt hetzelfde, maar bezoekers jonger dan 14 jaar adviseren we om te worden begeleid door een volwassene (18+). Voor al ons nachtprogramma geldt een minimumleeftijd van 18 jaar. Op verzoek moet een identiteitsbewijs getoond kunnen worden. Uiteraard wordt er volgens de wettelijke normen geen alcohol verkocht aan jongeren onder de 18 jaar.

Oordoppen?

Het geluid in de concertzaal kan heel hard zijn en dat is mogelijk slecht voor je oren. Zorg daarom dat je altijd oordoppen bij je hebt. Vergeten? Voor €3,- kun je ze aanschaffen bij de Thunderplugs automaat naast onze foyerbar. Meer informatie over gehoorbescherming, geluid en gehoorschade vind je op ilovemyears.nl

Naar de Hall of Fame in de rolstoel?

Natuurlijk. Zowel bij de concertzaal als het skatepark bevindt zich een miva toilet. Tevens zijn overal in het gebouw rolstoel ramps en rolstoelhellingen zodat je je makkelijk kunt verplaatsen. Mocht je een concert bezoeken, bel of mail ons tijdig van tevoren zodat we je goed kunnen informeren. Recht voor onze entree is een invalidenparkeerplaats.

Kan ik gekochte tickets annuleren?

Wij geven geen geld terug voor gekochte tickets. Je kan altijd proberen je tickets te verkopen via Ticketswap.