Ruimte Verhuur
Ruimte Verhuur
Ruimte Verhuur
Ruimte Verhuur
Ruimte Verhuur

Ruimte Verhuur

Hall of Fame is gesitueerd in een van de oude gebouwen in de Spoorzone in Tilburg. Het gebouw heeft een oude, rauwe, industriële uitstraling. In het gebouw heeft het team van Hall of Fame twee houten skateparken getimmerd. Hetzelfde team heeft de ruime foyer voorzien van treinbankjes en andere spoorweg elementen voor een stoere en uitdagende uitstraling. Hall of Fame biedt u een unieke locatie om uw evenement, brainstorm of conferentie te organiseren.

Interesse? Neem contact op via het formulier onderaan deze pagina.

Bandrepetities

Hall of Fame beschikt over vier ruimtes die zijn ingericht voor bandrepetities of muziekles. Elke ruimte beschikt over een zanginstallatie, drumstel en gitaarversterkers.

Danszalen

Hall of Fame heeft de beschikking over twee grote danszalen. Elke avond zijn er allerlei danslessen verzorgt door of via de Hiphopfactory. Wil je meedoen met een cursus of ruimte huren om zelf lessen te geven, mail dan naar info@hiphopfactory.nl

Conferenties & brainstormsessies

De Hall of Fame helpt je graag mee met de ontwikkeling van een unieke bedrijfsactiviteit. Het Jr. Skatepark is bijvoorbeeld geschikt voor conferenties tot 150 personen seated. Het wedstrijdpark biedt een uniek landschap waarin brainstormsessies heel bijzonder kunnen zijn.

Concerten & evenementen

Wekelijks vinden verschillende culturele en muzikale evenementen plaats in de Hall of Fame. In de ontvangstruimte (foyer) bevindt zich een lounge- en cafégedeelte. Hier hebben we een capaciteit van 200 man. Daarachter bevindt zich de bijbehorende (muziek)zaal en het podium, met een capaciteit van 250 man. Hall of Fame ondersteunt graag jonge organisaties bij het opzetten van een evenement maar biedt ook faciliteiten voor uiteenlopende evenementen voor bedrijven.

Fotoshoots & trouwreportages

Er zijn voldoende locaties binnen het Hall of Fame gebouw die geschikt zijn om mooie foto’s te maken. De Hall of Fame helpt je graag bij trouwerijen of andere speciale foto-gelegenheden.

Contactformulier ruimteverhuur