menu

Ruimteverhuur

Ruimteverhuur

Heb jij een toffe locatie nodig voor een activiteit zoals een bedrijfsfeest, conferentie, vergadering, beurs of symposium? Bij de Hall of Fame is veel mogelijk! In ons unieke pand hebben we vier ruimtes waar verschillende activiteiten kunnen plaatsvinden. Gegarandeerd een unieke ervaring voor jouw deelnemers door ons pand en kleurrijke personeel.

 

De Hall of Fame beschikt over 4 ruimtes die los of samen kunnen worden gehuurd. [Let op, wij verhuren niet aan particulieren.]

 

‘Concertzaal’ capaciteit: 350 staand (140 zittend)

 

‘Hall90’ capaciteit: 300 staand (120 zittend)

 

 

Het pand is voorzien van gratis wifi, er zijn meerdere toiletten aanwezig en alle ruimtes zijn rolstoelvriendelijk (inclusief lift). In de Concertzaal, Hall90 en het Skatecafé staat een gloednieuwe bar met een rijk assortiment aan drank. 

Met onze keuken is het ook mogelijk lekkere hapjes of stevige lunch te verzorgen.

 

Bij interesse, vul het formulier in onderaan de pagina!

 

 

‘Skatecafé’ capaciteit: 20 mensen in cafésetting

 

‘Skatepark’ capaciteit: 120 staand (50 zittend)

Hall90

Deze open space met toffe bar kan vrij worden ingevuld op allerlei manieren. Met de iconische nok vol ramen is deze lichte ruimte vol creativiteit erg goed voor een informele inhoudelijke setting. Waar in de avond gedanst wordt of een punkbandje optreedt, kan bijvoorbeeld overdag een groep van 130 jongeren geboeid samenkomen voor de Jongerentop van Provincie Noord-Brabant.
Door de verschillende hoogtes, (zit)hoeken en afscheidingen leent ze zich perfect voor een mengelmoes aan activiteiten, zelfs binnen jouw bijeenkomst. Een infostand hier, presentatie daar, klein optreden verderop, alles kan.

Hall90
Tape decoration image
Tape decoration image

Grote zaal

Met z'n hoge driehoekdak voelt deze ruimte gezelliger aan dan een standaard zwarte doos. Uitstekende ruimte voor presentaties, en door de akoestiek ook een ruimte waarin verschillende groepen kunnen werken in een ‘break-out sessie’. 
Met meer dan drie concerten in de week, zijn we gewend om hier goed uit te pakken. De hoge kwaliteit licht- en geluidstechniek maakt het mogelijk om jouw activiteit dan ook flink te upgraden. 
Voorbeelden: Gezellige college tour setting bij inhoudelijke bijeenkomst voor alle secretaresses van VolkerWessels | Rollerdisco als deel van het personeelsfeest van Schouwburg & Concertzaal Tilburg 

Grote zaal
Tape decoration image
Tape decoration image

Offerte aanvragen

Verhuren is maatwerk. Om met jou mee te denken en een heldere offerte te sturen, kan je hierbij je aanvraag indienen.