menu
2826

Werken bij de Hall!

Jezelf ontwikkelen als technicus, ontfermen over ons programma of onze marketing in goede banen leiden, bij de Hall of Fame kan het allemaal! Hieronder vind je de vacatures die bij ons openstaan. Ben je geïnteresseerd? Wacht dan niet langer en haal dat CV van de plank en doop jouw veer in inkt voor die motivatiebrief

Staat er niks tussen wat jou momenteel aanspreekt? Houd onze social media en deze website dan goed in de gaten of check onze vrijwilligersvacatures. Een open sollicitatie mag natuurlijk altijd

 

Wie weet tot snel!  

Stage lopen bij de Hall of Fame

Vanaf februari 2024 hebben wij vier toffe stageplekken bij de Hall of Fame! Wij zijn op zoek naar twee marketing & communicatie stagiaires en twee grafische vormgeving stagiaires. Stagelopen bij een organisatie waar altijd iets te beleven valt? Solliciteer dan nu en wie weet tot snel!

Momenteel zijn al onze stageplekken vervuld. Vanaf september 2024 zoeken wij weer twee marketing & communicatie stagiaires en twee grafisch vormgevers. Houd onze website en socials in de gaten voor de vacatures. 

Stage lopen bij de Hall of Fame
Tape decoration image
Tape decoration image

Vrijwilliger worden

Wil jij vrijwilliger worden bij de Hall of Fame? Dat kan! Momenteel hebben wij een paar vrijwilligersvacatures waardoor jij breed ervaring op kan doen binnen de verschillende takken van de Hall of Fame en de culturele sector. Voor bijna 100 vrijwilligers zijn wij momenteel een plek waar vrijwilligerswerk wordt verricht. Of het nu het draaien van een bardienst is of het vak leren van licht en/of geluid tijdens één van onze evenementen. Het is allemaal mogelijk bij de Hall of Fame!

Bekijk onze vacatures voor vrijwilligerswerk hieronder!

Vrijwilligers vacatures

Vrijwilliger worden
Tape decoration image
Tape decoration image
Vrijwilliger worden