menu
2826

Werken bij de Hall!

Jezelf ontwikkelen als technicus, ontfermen over ons programma of onze marketing in goede banen leiden, bij de Hall of Fame kan het allemaal! Hieronder vind je de vacatures die bij ons open staan. Ben je geïnteresseerd? Wacht dan niet langer en haal dat CV van de plank en doop je veer in de inkt voor die motivatiebrief! 

Staat er niks tussen wat jou momenteel aanspreekt? Houd onze social media en deze website dan goed in de gaten of check onze vrijwilligersvacatures. Een open sollicitatie mag natuurlijk altijd! 

 

Wie weet tot snel!  

Stage lopen bij de Hall of Fame

Vanaf eind juni hebben wij weer twee leuke stageplekken bij de Hall of Fame. Wij zijn op zoek naar een marketing & communicatie stagiaire en een grafische vormgeving stagiaire. Stagelopen bij een organisatie waar altijd iets te beleven valt? Wie weet tot snel!

BEKIJK DE STAGE VACATURES HIERONDER!

Stage lopen bij de Hall of Fame
Tape decoration image
Tape decoration image

Vrijwilliger worden

Wil jij vrijwilliger worden bij de Hall of Fame? Dat kan! Momenteel hebben wij een paar vrijwilligersvacatures waardoor jij breed ervaring kan op doen binnen de verschillende takken van de Hall of Fame en de culturele sector. Voor bijna 100 vrijwilligers zijn wij momenteel een plek waar vrijwilligerswerk wordt verricht. Of het nu het draaien van een bardienst is of het vak leren van licht en/of geluid tijdens één van onze evenementen. Het is allemaal mogelijk bij de Hall of Fame!

Bekijk onze vacatures voor vrijwilligerswerk hieronder!

Vrijwilliger worden
Tape decoration image
Tape decoration image